Marea Moarta

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Dead Sea Spa
  • Share on Facebook

Hotel DEAD SEA & SPA a fost primul hotel construit la malul Marii Moarte si imbina cu succes traditionalul si frumusetea naturala a regiunii cu confortul modern, ideal pentru familii. Hotelul este renumit pentru serviciile impecabile si ospitabilitatea cu care isi intampina turistii.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel DEAD SEA & SPA este situat la malul Marii Moarte, la 420 de metri sub nivelul marii, cunoscut ca fiind cel mai jos punct de pe Pamant. Acesta se afla la mai putin de o ora de aeroportul Queen Alia si la 45 de minute de Amman. Hotelul ofera privelisti spectaculoase asupra celei mai sarate mari din lume si catre impunatorii munti din jur.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel DEAD SEA & SPA ofera 265 de camere si suite de lux, majoritatea cu AC minibar, telefon, uscator de par, TV, majoritateacamerelor au balcon. Camere duble standard (28 mp): sunt dotate cu terasa privata sau balcon, aer conditionat, TV prin satelit, internet de mare viteza atat prin cablu cat si wireless, seif, uscator de par, baby cot la cerere, extra bed (contra cost), DVD Player, servicii de curatatorie, mini bar (la cerere), room service 24 din 24. Baia privata include articole de toaleta de lux. Family Room (48 mp): 2 camere, baie privata include articole de toaleta de lux, dus uscator de par, aer conditionat individual,TV plasma, telefon, mini-bar, seif (în camera, contra cost - $3), pardoseala gresie, balcon, Wi-Fi gratuit. Toate camerele sunt dotate cu terasa privata sau balcon, aer conditionat, TV prin satelit, internet de mare viteza atat prin cablu cat si wireless, seif, uscator de par, baby cot la cerere, extra bed (contra cost), DVD Player, servicii de curatatorie, mini bar (la cerere). Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana, schimbarea prosoapelor de 3 ori pe saptamâna.

Servicii si facilitati:

Hotel DEAD SEA & SPA are facilităţi: restaurante, baruri, room service, programe de animaţie, internet, seif contra cost, magazine de suveniruri, salon de înfrumuseţare, sală de conferinţe, piscine, terenuri de tenis, volei pe plajă, teren de joacă, sală fitness, centru spa cu diferite tratamente cosmetice şi de refacere. Centrul medical Dead Sea este cunoscut pe plan mondial pentru expertiza sa in tratamente dermatologice. Pe langa tratamentele dermatologice si reumatologice, centrul ofera si masaje corporale, impachetari cu namol, terapie cu ultrasunete, terapie galvanica, terapie cu microunde, crioterapie si hidroterapie. Acesta are o piscina interioara si o piscina multifunctionala pentru tratamentul bolilor de piele si a bolilor articulare. In plus, exista o sala moderna de sport, dotata cu echipamente cardiovasculare si greutati. Plaja privata, cea mai mare de la Marea Moarta, cele 5 piscine, zona de activitati speciala pentru copii si centrul Aqua Fun fac din acest hotel destinatia ideala si pentru familiile cu copii. Centrul include, de asemenea, o piscină interioară şi o piscină multifuncţională pentru tratamentul afecțiunilor pielii şi a bolilor articulare. În plus, este pusă la dispoziție o sală modernă de sport, dotată cu echipamente pentru antrenament cardio şi greutăţi libere. Plaja privata, cea mai mare de la Marea Moarta, cele 5 piscine, zona de activitati speciala pentru copii si centrul Aqua Fun fac din acest hotel destinatia ideala si pentru familiile cu copii. Parcare cu valet (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 01.05-15.06: se poate anula cu 7 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 16.06-05.07 - 23.08-30.10: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.

Pentru perioada 06.07-22.08: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 31.03.2017 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.

Informatii pentru turisti:

Hotel DEAD SEA & SPA se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Marea Moarta.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Aprilie 2010.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!

Informatii viza IORDANIA: 

Viza se obtine pe aeroportul din Aqaba la sosire si este GRATUITA. Turistii vor prezenta pasaportul (valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara), voucherul de cazare si biletul de avion.


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com