Marea Moarta

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Kempinski Ishtar Spa
  • Share on Facebook

Hotel KEMPINSKI ISHTAR & SPA este locul ideal pentru a explora bogata cultura si istorie a zonei. Acest hotel de lux de 5 stele este situat pe marginea faimoasei Mari Moarte, locul aflat la cea mai joasa altitudine de pe Pamant, si anume la 400 m sub nivelul marii - oferind privelisti superbe spre malul de vest. Acesta este accesibil cu masina din Amman, fiind in acelasi timp aproape de multe situri istorice, cum ar fi Madaba, Wadi Mujib si Muntele Nibo.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel KEMPINSKI ISHTAR & SPA este situat pe plaja din Sweimeh şi numeroase atracţii din zona, linga Biserica Sf. Gheorghe.

Structura de cazare:

Hotel KEMPINSKI ISHTAR & SPA este dotat cu 345 camere cu aer condiţionat, minibar, cafea / ceai. Balcoanele oferă vederi la mare. Baile sunt dotate cu cazi de baie separate si dusuri, bideuri, oglinzi şi articole de toaletă. Cablu de mare viteză cu acces la Internet este gratuit. Camerele mai ofera multi-line telefoane cu mesagerie vocală. Televizoarele cu plasmă au canale premium prin satelit şi DVD playere. De asemenea, sunt incluse de apă îmbuteliată gratuită şi seifuri. Oaspeţii pot solicita în cameră, masaje, fiare de călcat / mese de călcat. Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana, schimbarea prosoapelor de 3 ori pe saptamâna.

Servicii si facilitati:

Hotel KEMPINSKI ISHTAR & SPA include cea mai lungă plajă privată din Iordania, 9 piscine, club de sănătate, Anantara Spa, 9 restaurante si baruri, centru de bowling, teren de tenis şi piscină Watsu. În afară de cele 9 bazine de înot cu apă proaspătă, mai are ca facilităţi: fitness, tenis, spa, internet gratuit de mare viteza, un ziar gratuit local, bauturi racoritoare, bere şi gustări, cadou de rămas bun, laptop-uri şi iPod-urile la cerere. Clientii hotelului se pot bucura de bufete delicioase in cadrul Restaurantului “Obelisk”, unde talentatii bucatari servesc cele mai gustoase preparate din bucataria iordaniana si araba. O experienta Thai savuroasa ofera Restaurantul “The Codes”, unde Chef Pharita le incanta sufletul oaspetilor cu preparate din bucataria lui natala. Pentru gustari si mese in timpul zilei se ocupa echipa “Akkad Pool Grill” - situat langa piscina Infinity, iar pentru fanii preparatelor din bucataria italiana, Chef Fabrizio Tugulu pregateste cele mai bune retete italiene in cadrul Restaurantului “Ashur Pizza & Grill”. Spa-ul “Resense” este cel mai mare din regiune cu ai sai 10000 mp. Inspirat de Europa, fiecare element al sau a fost conceput cu deosebita atentie, pentru a oferi o experienta desavarsita. Sunt disponibile 20 de camere de tratament cu dus privat, sase zone individuale de tratament si relaxare in aer liber, hidro-facilitati cu baie de aburi, sauna, jacuzzi si piscina cu apa din Marea Moarta. Alte facilitati: inchirieri auto, receptie 24h, schimb valutar, birou de turism, camera de bagaje, bancomat, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de calcatorie, lustruire pantofi, sali de conferinta si petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, barbier/salon de frumusete, magazin de suveniruri/cadouri, facilitati VIP in camera. Parcare cu valet (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 01.05-15.06: se poate anula cu 7 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 16.06-05.07 - 23.08-30.10: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.

Pentru perioada 06.07-22.08: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 31.03.2017 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.

Informatii pentru turisti:

Hotel KEMPINSKI ISHTAR & SPA se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Marea Moarta.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Aprilie 2010.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!

Informatii viza IORDANIA: 

Viza se obtine pe aeroportul din Aqaba la sosire si este GRATUITA. Turistii vor prezenta pasaportul (valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara), voucherul de cazare si biletul de avion.


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com