Marea Moarta

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Marriott Jordan Valley
  • Share on Facebook

Hotel MARRIOTT JORDAN VALLEY este locul în care spiritul Iordaniei umple aerul și pulsul istoriei rezonează în cultură cu o sărbătoare nesfârșită a vieții și a tradițiilor. Hotelul oferă servicii anticipative și calde, care revigorează sufletul, precum și un amestec de decor modern și spațiu generos. Această proprietate este bine cotată pentru locația sa excelentă în Sowayma.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel MARRIOTT JORDAN VALLEY se afla situat pe malul de est a Mării Moarte. Acesta este situat într-unul din locurile cele mai unice şi este cel mai jos punct de pe pământ, 400 de metri sub nivelul mării.

Structura de cazare:

Hotel MARRIOTT JORDAN VALLEY are 216 camere duble decorate in culori luminoase. Camere duble standard (34 mp): dotate cu aer conditionat, TV cablu/satelit, minibar, seif electronic, telefon cu linie directa, fax, voicemail, data port, acces la internet, baie, uscator de par, birou cu veioza, fier si masa de calcat. Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana, schimbarea prosoapelor de 3 ori pe saptamâna.

Servicii si facilitati:

Hotel MARRIOTT JORDAN VALLEY are restaurant, bar, receptie 24h, lift, seif, incalzire, aer conditionat, room service, sali de conferinta/petreceri, centru de afaceri, babysitting, spalatorie, curatatorie, schimb valutar, car hire, fax, agentie de turism, sauna, sala fitness, solar, spa si wellness, masaj, jacuzzi, baie de aburi, piscina interioara si in aer liber. Parcare cu valet (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 01.05-15.06: se poate anula cu 7 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 16.06-05.07 - 23.08-30.10: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.

Pentru perioada 06.07-22.08: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 31.03.2017 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.

Informatii pentru turisti:

Hotel MARRIOTT JORDAN VALLEY se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Marea Moarta.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Aprilie 2010.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!

Informatii viza IORDANIA: 

Viza se obtine pe aeroportul din Aqaba la sosire si este GRATUITA. Turistii vor prezenta pasaportul (valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara), voucherul de cazare si biletul de avion.


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com