Istanbul

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Oskar
  • Share on Facebook

Hotel OSKAR este un hotel de familie recent renovat. Toate atracţiile istorice şi monumentele sunt la o distanţă mica de mers pe jos, cum ar fi: Grand Bazaar, Moscheea Albastră, Hagia Sophia, Palatul Topkapi, Turnul Beyazit, Universitatea din Istanbul, Bisericile armene şi ortodoxe.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel OSKAR este amplasat ideal, în centrul istoric al Istanbulului (linga Universitatea Lalely-Aksaray), langa mare iar amplasarea sa faciliteaza accesul catre cele mai importante atractii turistice. Cel mai apropiat aeroport este Ataturk, aflat la 15 km distanta.

Structura de cazare:

Hotel OSKAR dispune de 36 de camere, camerele sunt confortabile si curate si dotate cu doua sau trei paturi simple si matrimoniale. Sunt dotate cu telefon, aer conditionat, TV satelit, dus cu apa calda si rece, incalzire proprie – termoficare. Unele camere au vedere la mare. Veţi găsi o atmosfera prietenoasa cu personal simpatic şi vesel.

Servicii si facilitati:

Hotel OSKAR are urmatoarele facilitati: un restaurant si lobby bar cu aer conditionat, sala de bagaje. Hotelul functioneaza pe toata perioada anului. Hotelul Oskar vă aşteaptă cu preţuri şi oportunităţi economice în Beyazit, care este unul din cartierele istorice din Istanbul. Motto-ul hotelului: "Simte-te ca acasă, în inima civilizatiei orientale”.

Informatii pentru turisti:

Hotel OSKAR se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Istanbul.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour Romania de la 10 Aprilie 2012.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour ROMANIA, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com