Istanbul

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Zurich
  • Share on Facebook

Hotel ZURICH este cel mai cunoscut hotel al zonei si este renovat elegant atat in interior cat si exterior în 2010.                                  

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel ZURICH este situat în mijlocul a sute de ani de cultură, la doar câteva minute distanţă de faimosa Hagia Sophia, Moscheea Albastră, Palatul Topkapi, Grand Bazaar.

Structura de cazare:

Hotel ZURICH ofera 126 camere de lux si include 1 Presidential Suit, 9 apartamente, 5 camere colt, 33 family room şi 1 camera pentru persoane cu handicap. Camere duble (24 mp): sunt dotate cu tv satelit, telefon, acces internet, minibar, aer conditionat, seif, baie, uscator de par.                              

Servicii si facilitati:

Hotel ZURICH dispune de restaurant, bar, bar la piscina, piscina, centru fitness, sauna, solar, baie turceasca, masaj, jacuzzi, spalatorie, discoteca, sala de conferinte, magazine, rent-a-car.

Informatii pentru turisti:

Hotel ZURICH se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Istanbul.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour Romania de la 10 Aprilie 2012.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour ROMANIA, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com