Rezervare telefonica sau email
Hotel
Hotel Bristol
  • Score: 0
  • Share on Facebook

Hotel BRISTOL dispune de celebre servicii, este perfect pentru călătorii de afaceri şi de plăcere. Camerele au o atmosferă elegantă combinată cu facilităţi moderne şi facilităţi de 5 stele. Oaspeţii se vor bucura în special de mesele rafinate, ospitalitate şi servicii excelente.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel BRISTOL se afla într-o poziţie privilegiată în inima oraşului Amman, în mijlocul cartierului de afaceri şi diplomatice.

Structura de cazare:

Hotel BRISTOL are 122 camere şi apartamente ce pot satisface aproape orice tip de oaspete. Camerele si apartamentele sunt dotate cu : aer condiţionat / încălzire, TV prin satelit cu 32 canale, DVD playere, wireless de mare viteză de conexiune la Internet, linie telefonica directa cu mesagerie vocală (două linii telefonice), mini bar, perne non-alergenice, uscator de par, gratuit apă minerală.

Servicii si facilitati:

Hotel BRISTOL dispune de facilitati si servicii : asistenţă la aeroport - la cerere, servicii de babysitting, frizerie, centru de afaceri, rent a car, schimb valutar, express Check-In/Check-Out, magazin de cadouri şi bijuterii, coafură şi centru de frumuseţe, wireless de mare viteza de conexiune la Internet, medic, fier si masa de calcat la cerere, spălătorie şi curăţare chimică uscată, săli de evenimente şi servicii, sală de fitness, facilităţi de recreere, restaurante şi baruri, parcare, serviciu de valet, agentie de turism, piscină.

Oferte pentru Hotel Bristol


Oferta Cazare

Pentru perioada: ( 10 Ianuarie 2014 - 25 Decembrie 2015 )
Tip transport: Avion;
Tip masa: Mic Dejun (BB);

Dragi turisti,

Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari B2C, sectiunea "Client Login", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al portalului www.bustatrip.com sau cereti oferta personalizata.
Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com