Rezervare telefonica sau email
Hotel
Hotel Crowne Plaza
  • Score: 0
  • Share on Facebook

Hotel CROWNE PLAZA este o clădire mare modernă, ​​uşor vizibil de la şoseaua principală. Numele hotelului iluminează partea de sus a hotelului.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel CROWNE PLAZA este situat în inima orasului Amman, Iordania Gate Towers, Baraka Al Mall, Abdoun Bridge şi Mall Amman.

Structura de cazare:

Hotel CROWNE PLAZA dispune de 279 camere elegante şi spaţioase, echipate cu toate facilităţile esenţiale necesare pentru un sejur cu adevarat confortabil, aer conditionat, ceas desteptator, uscător de păr, Internet, mini-bar, radio, room service, telefon, televizor.

Servicii si facilitati:

Hotel CROWNE PLAZA oferă o mare varietate de restaurante cu mancare buna, o piscină minunată în aer liber şi piscină interioară încălzită, un club de sanatate şi facilităţi de afaceri. Facilităţi hotel : rent a car, parcare, lift, spălătorie, valet, hamal - 24 ore, boutique si magazine. Restaurant : restaurantul principal serveşte un bufet excelent atât pentru prânz şi cină, precum şi o vastă selecţie a la carte, lobby elegant, bar, parcare mare, Internet, centru de afaceri, salon de infrumusetare, coafor, teren de golf, sauna, terenuri de tenis, agenţie de turism, babysitting.

Oferte pentru Hotel Crowne Plaza


Oferta Cazare

Pentru perioada: ( 10 Ianuarie 2014 - 25 Decembrie 2015 )
Tip transport: Avion;
Tip masa: Mic Dejun (BB);

Dragi turisti,

Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari B2C, sectiunea "Client Login", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al portalului www.bustatrip.com sau cereti oferta personalizata.
Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com