Rezervare telefonica sau email
Hotel
Hotel Landmark
  • Score: 0
  • Share on Facebook

Hotel LANDMARK ofera oaspetilor o poarta de acces la toate zonele cheie ale orasului şi facilităţi de petrecere a timpului liber.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel LANDMARK este situat în inima districtelor diplomatice şi de afaceri, la doar câteva minute distanţă de centrul oraşului. Hotelul este aproape de importante site-uri istorice din Amman, Amfiteatrul Roman şi este la aproximativ 45 min. de mers cu maşina de Valea Iordanului şi Marea Moartă.

Structura de cazare:

Hotel LANDMARK oferă 260 de camere spaţioase, inclusiv 58 de camere Club Royal si 12 apartamente. Fiecare dintre camerele hotelului sunt bine echipate cu facilităţi moderne. Hotelul oferă, de asemenea, accesul clienţilor la internet, aer condiţionat, televiziune prin satelit, telefon, baie proprie, minibar, uscător de păr, 24 ore Room Service, acces gratuit la internet wireless, camere nefumători, maşina de cafea (in camere executive).

Servicii si facilitati:

Hotel LANDMARK dispune de o varietate de restaurante, saloane şi baruri şi un lounge elegant. Pentru confortul clienţilor, Landmark oferă mai multe servicii şi facilităţi suplimentare ca : piscină, centru de fitness, magazin de suveniruri, chioşc de ziare, servicii de spălătorie, un centru de fitness bine echipat, internet de mare viteză, TV prin satelit.

Oferte pentru Hotel Landmark


Oferta Cazare

Pentru perioada: ( 10 Ianuarie 2014 - 30 Noiembrie 2015 )
Tip transport: Avion;
Tip masa: Mic Dejun (BB);

Dragi turisti,

Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari B2C, sectiunea "Client Login", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al portalului www.bustatrip.com sau cereti oferta personalizata.
Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com