Rezervare telefonica sau email
Hotel
Hotel Le Meridien
  • Score: 0
  • Share on Facebook

Hotel Le MERIDIEN este cunoscut pentru colectia sa de tehnologii de vârf, de lux şi confort, camere concepute individual, camere spaţioase de întâlnire, restaurante şi baruri elegante, servicii şi personal care se concentrează pe fiecare detaliu al sejurului dvs. Acest hotel este potrivit pentru turisti, luna de miere, călători corporative, profesionişti.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel Le MERIDIEN este situat în inima capitalei Iordaniei, în centrul comercial si cartierul diplomatic. In imediata apropiere este Cetatea Amman, Teatrul Roman, Moscheea Regelui Abdullah I, Iordania Gate Towers, Plaza Mall, Mall Mecca şi Amman Aeroport Marka.

Structura de cazare:

Hotel Le MERIDIEN are 430 de camere complet echipate cu aer condiţionat. Camere sunt dotate cu : direct-dial telefon, multi-linie de telefon, seif, aer conditionat, halate de baie, produse de toaletă gratuite şi uscător de păr, televiziune prin satelit.

Servicii si facilitati:

Hotel Le MERIDIEN ofera urmatoarele facilitati : un restaurant şi o cafenea, room service, schimb valutar, magazin de cadouri / chioşc de ziare, o piscină interioară / în aer liber. Oaspeţii se pot bucura de facilităţi de wellness : saună, baie de aburi, masaj de întinerire poate fi cu adevărat plăcută după o zi lungă de întâlniri sau de vizitare a obiectivelor turistice. Alte servicii disponibile : servicii de nunta, servicii de traducere, tururi / bilet de asistenţă, îngrijire copii, parcare.

Oferte pentru Hotel Le Meridien


Oferta Cazare

Pentru perioada: ( 10 Ianuarie 2014 - 25 Decembrie 2015 )
Tip transport: Avion;
Tip masa: Mic Dejun (BB);

Dragi turisti,

Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari B2C, sectiunea "Client Login", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al portalului www.bustatrip.com sau cereti oferta personalizata.
Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com