Rezervare telefonica sau email
Hotel
Hotel Titanic Port
  • Score: 0
  • Share on Facebook

Hotel TITANIC PORT este conceput pentru a răspunde aşteptărilor oamenilor de afaceri si intrat în funcţiune în martie 2009, cu camere distinctive şi elegante, 8 săli de conferinta dotate cu echipamente de ultima generatie, o sală de dans, bar pe acoperiş cu un peisaj magnific, restaurant a-la-carte care ofera bucatarie traditionala turca si internationala, Wellness & centru Spa, stabilite pe o suprafata de 5.500 mp.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel TITANIC PORT este situat lângă siturile istorice, aproape de centrul comercial Capacity şi Carousel la Bakırköy, unul din locurile cu tradiţie din İstanbul.

Structura de cazare:

Hotel TITANIC PORT dispune 180 camere superior. Camerele sunt cu vedere la oraş şi au stil superior, peretii lor decorati cu lucrări de artă aparţinând artiştilor de renume, echipate cu LCD TV şi homecinema/conexiune prin satelit/plata canale de televiziune, mini-baruri de lux, aer conditionat reglabil (sistem central), seif electronic privat, baie/WC, telefon cu linie dubla si robot telefonic, uscător de păr, dulap spaţios şi practic, pat si perne ortopedice, produse textile naturale, zonă spaţioasa şi confortabila de lucru, ceainic, Wi-FI conectare la internet, port de date, sistem special uşă electronic.

Servicii si facilitati:

Hotel TITANIC PORT are urmatoarele facilitati: restaurant Alesta ofera o selecţie de mic dejun şi cină tip bufet,(mic dejun: 07.00-10.30, cina: 19.00-22.30). Brasserie & Patrisa Cofetărie, care prezintă cele mai bune exemple din bucătăria italiană, cu dulciuri si prajituri gustoase si o atmosferă fascinantă. Compass Bar oferă priveliştea magnifică a Istanbulului si spectacole de muzică live. SPA & Wellness: spa de relaxare şi decorate de cădelniţe cu miros plăcut, luminat de lumanari decorative, veţi fi răsfăţaţi cu apă, vapori, lumina si mirosuri. Fittness: pe o suprafaţă de 3550 m2, cu echipamente de ultima tehnologie in sport, cu instructori de specialitate, in sălile de fitness se fac exerciţii pe ramuri de sport şi de îmbunătăţire cardiovasculare. Centru de afaceri: facilităţi de birouri proiectate pentru a oferi tot confortul oamenilor de afaceri.

Informatii pentru turisti:

Hotel TITANIC PORT se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Istanbul.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour Romania de la 10 Aprilie 2012.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour ROMANIA, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!

Oferte pentru Hotel Titanic Port


Oferta Cazare

Pentru perioada: ( 3 Ianuarie 2017 - 30 Decembrie 2017 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Mic Dejun (BB);

.
Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com