Rezervare telefonica sau email
Hotel
Hotel Astera
  • Score: 0
  • Share on Facebook

Hotel ASTERA este situat in centrul staţiunii Nisipurile de Aur la 20 m de plaja si oferă o panoramă impresionantă a Mării Negre. Interiorul elegant, cu o arhitectură contemporană cu un design ultramodern confera sentiment unic de confort.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel ASTERA este situat in centrul staţiunii Nisipurile de Aur la 20 m de plaja si oferă o panoramă impresionantă a Mării Negre.

Structura de cazare:

Hotel ASTERA are 203 camere pe 9 etaje, camerele sunt toate echipate cu sistem de închidere electronic. toate cu vedere la mare. Camere duble standard (21 mp): doua paturi, canapea/fotoliu extensibil, aer conditonat, TV, telefon, stand uscator de rufe, conexiune la internet, mini bar, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon, podeaua este acoperita cu mocheta. Camere duble family/dubla large (37 mp): pat dublu sau doua paturi single, fotoliu, vedere catre mare, aer conditionat, tv, telefon, minibar, balcon, mocheta, birou, stand uscator de haine, servicii zilnice curatenie, baie cu cada si cabina de dus, set de cosmetice, uscator de par, telefon, toaleta. Camere duble lux (29 mp): doua paturi single, fotoliu, vedere catre mare, are conditionat, tv, telefon, minibar, acces internet -LAN (gratuit), covor, servicii zilnice curatenie, baie cu cada si cabina de dus, set de cosmetice, uscator de par, telefon, toaleta, papuci, halat.

Servicii si facilitati:

Hotel ASTERA dispune de restaurant cu o mare varietate de preparate culinare rafinate, special selecţionate şi servite cu stil si atitudine, lobby bar, barbeque, piscina interioara si exterioara cu sectiune pentru copii, centru fitness, jacuzzi, centru medical, casino, night club, Playboy bar. Un hotel foarte bun, recomandat tuturor categoriilor de clienti. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 08.07-22.08: se poate anula cu 9 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 11.06-07.07; 23.08-06.09: se poate anula cu 7 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.

Pentru perioada 30.05-10.06; 07.09-30.09: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.

NOTA: Toate preturile sunt valabile pentru minim 2 nopti cazare. Pentru mai putin, pretul se majoreaza 15%.

Extras:

Platesti 5 si stai 7 nopti, platesti 6 si stai 8 nopti, platesti 9 si stai 11 nopti intre data de 01.05.2018 – 05.07.2018 si dupa 01.09.2018.

Early booking si extrasul se combina.

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 31.03.2018 sau 30.04.2018 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.  
Nota Extras: noptile gratuite sunt cele cu tariful mai mic. Extras se aplica la tarifele de cazare de baza, nu si la taxe sau suplimente.

Informatii pentru turisti:

Hotel ASTERA se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Nisipurile de Aur.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Aprilie 2010.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!

Oferte pentru Hotel Astera


Oferta Cazare

Pentru perioada: ( 1 Mai 2017 - 30 Octombrie 2017 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Ultra All Inclusive (UALL);

Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.
Copyright © 2018 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com