Rezervare telefonica sau email
Hotel
Hotel Obzor City
  • Score: 0
  • Share on Facebook

Hotel OBZOR CITY este o varianta foarte buna de cazare datorita calitatii serviciilor, a personalului cit si a dispunerii sale intr-o zona linistita a statiunii, unde turistii se pot relaxa si odihnii in cele mai bune conditii.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel OBZOR CITY este situat în centrul orașului, la doar 100 de metri de plajă.

Structura de cazare:

Hotel OBZOR CITY oferă 31 de camere duble si 5 apartamente, toate cu vedere la mare. Toate camerele și apartamentele sunt dotate cu aer condiționat, mini-bar, cablu TV, linii telefonice externe, WiFi în condiții de siguranță. Toate camerele au terase largi, din care 23 au o vedere la mare. Camerele duble (24 mp): sunt deservite zilnic, prosoapele sunt schimbate la cererea clienților și lenjeria este schimbată la fiecare trei zile. Apartamente cu un dormitor (48 mp): două paturi de o persoană și o canapea extensibila cu două fotolii extensibile în living, o baie separată cu cadă sau cu duș și o toaletă cu toate echipamentele necesare. Apartamentele au două terase mari cu vedere la mare și la statiunea Obzor.

Servicii si facilitati:

Hotel OBZOR CITY are un restaurant braserie (08.00-23.30) cu 60 locuri, care oferă preparate delicioase din bucătăria bulgară, italiană și chineză, a apreciat bine cu selecție rafinată de vinuri, iar o varietate largă de cocktailuri și băuturi sunt servite la piscina, lobby bar si terasa bistro, room service, piscina (07.00-21.00), servicii de spălătorie și călcătorie, WiFi, seif, parcare gratuita.

Informatii pentru turisti:

Hotel OBZOR CITY se vinde bine pe website-ul nostru.

Una dintre alegerile noastre de top din Obzor.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 10 Aprilie 2010.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camera.

Oferte pentru Hotel Obzor City


Oferta Cazare

Pentru perioada: ( 1 Mai 2023 - 30 Septembrie 2023 )
Tip transport: Individual; Autocar;
Tip masa: Mic Dejun (BB);

Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.
Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com