Rezervare telefonica sau email
Hotel
Hotel Bait Zaman
  • Score: 0
  • Share on Facebook

Hotel BAIT ZAMAN este conceput atât pentru afaceri cât şi călătorii de agrement. Aici, oaspeţii se pot bucura de acces uşor la tot ceea ce oraşul plin de viaţă are de oferit. Cu locaţia sa convenabilă, hotelul oferă acces uşor la destinatiile oraşului ce trebuie vazute.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel BAIT ZAMAN este situat la 2 km de Petra, în satul Wadi Musa si permite clienţilor un confort excelent.

Structura de cazare:

Hotel BAIT ZAMAN cuprinde 129 de camere si un apartament regal, toate cu bai private, cu instalatie de răcit şi încălzire, mobilate cu gust, în stil sfârşitul secolului al 19-lea. Toate camerele dispun de televizor prin satelit, telefon direct, mini-bar, uscător de păr şi seif.

Servicii si facilitati:

Hotel BAIT ZAMAN detine un restaurant cu vedere la muntele Petra, brutărie, un Diwan in care se serveşte băuturi locale non-stop. Restaurantul principal oferă bufet à la carte pentru micul dejun, prânz şi cină, cu capacitate de 250 de persoane. Bar principal : serveşte o selecţie largă de băuturi şi cocktailuri, Diwan : ofera băuturi alcoolice şi non-alcoolice, bauturi locale calde si reci, produse de patiserie, arguileh şi jocuri distractive. Saraya: Ball Room, banchet potrivit pentru toate virstele, co capacitate până la 500 de persoane, cu nopţi tematice, Snack Bar : servirea în jurul piscinei toate tipurile de băuturi răcoritoare şi gustări, Souk : cumpărături de obiecte de artizanat tradiţionale, iordaniene şi suveniruri. Facilitati si servicii : serviciu de spălătorie, terasa, magazine de suveniruri, medic, serviciu valet, parcare, piscina interioara incalzita.

Oferte pentru Hotel Bait Zaman


Oferta Cazare

Pentru perioada: ( 5 Ianuarie 2014 - 27 Decembrie 2015 )
Tip transport: Avion;
Tip masa: Mic Dejun (BB);

Dragi turisti,

Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari B2C, sectiunea "Client Login", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al portalului www.bustatrip.com sau cereti oferta personalizata.
Copyright © 2020 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com