Rezervare telefonica sau email
Hotel
Hotel Marriott
  • Score: 0
  • Share on Facebook

Hotel MARRIOTT oferă o gamă largă de servicii şi facilităţi pentru a va face o vacanţă confortabilă şi plăcută pentru a satisface nevoile călătoriilor de afaceri, precum şi pentru călătoriile de plăcere. De la hotel pentru a ajunge la Petra este nevoie de o scurtă plimbare pentru ca hotelul este situat în afara oraşului. Cu toate acestea, din cauza altitudinii, Marriott vă oferă avantajul unor privelişti uimitoare asupra văii.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel MARRIOTT este situat pe o panta cu vedere la unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din lume, Valea Petra

Structura de cazare:

Hotel MARRIOTT ofera turistilor 100 de camere elegante, spaţioase si confortabile. Toate camerele sunt dotate cu facilităţi moderne, care ajuta oaspeţii să se relaxeze şi să se bucure de un somn linistit noaptea si sunt dotate cu aer conditionat,TV prin satelit, mini-bar, uscător de păr şi ceai / cafea de luare facilităţi, în seif, telefon şi private, facilităţi de baie.

Servicii si facilitati:

Hotel MARRIOTT are două restaurante care servesc preparate din bucătăria orientala si internationala : restaurantul principal, Dushara, serveşte mic dejun, prânz şi cină în bufet si este impartit în doua zone,una pentru fumatori si cealalta pentru nefumatori, astfel încât să puteţi mânca fără mirosuri de tutun. Pentru relaxare, hotelul oferă multe facilităţi. Oaspeţii pot înota în piscina în aer liber şi o baie turcească, sauna, masaj.

Oferte pentru Hotel Marriott


Oferta Cazare

Pentru perioada: ( 9 Ianuarie 2014 - 28 Decembrie 2015 )
Tip transport: Avion;
Tip masa: Mic Dejun (BB);

Dragi turisti,

Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari B2C, sectiunea "Client Login", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al portalului www.bustatrip.com sau cereti oferta personalizata.
Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com