Rezervare telefonica sau email
Hotel
Hotel Movenpick Nabateans Castles
  • Score: 0
  • Share on Facebook

Hotel MOVENPICK NABATEANS CASTLES dispune de o vasta colectie de carti cu regiunea din Petra şi jocuri de familie. Un semineu pentru relaxare, pentru serile de iarnă, ​​iar pentru copii sunt distracţii pe tot parcursul anului de la Fun Factory cu numeroasele sale jucarii si jocuri.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel MOVENPICK NABATEANS CASTLES este situat la 10 minute de intrarea în orasul istoric Petra, într-o poziţie uluitoare pe un deal, la o altitudine de 1.400 de metri. Aeroportul Internaţional Aqaba este la aprox. 70 km distanţă şi Aeroportul Internaţional Amman este la aprox. 250 km.

Structura de cazare:

Hotel MOVENPICK NABATEANS CASTLES detine 90 de camere si apartamente spaţioase şi cele mai multe au vederi extraordinare asupra văii Marelui Rift. Camerele interconectate şi camerele pentru nefumatori sunt disponibile la cerere. Toate camerele sunt dotate cu uscător de păr, TV prin satelit, cafea şi ceai, aer condiţionat şi minibar gratuit (bauturi racoritoare numai). Camerele: cameră standard - paturi twin şi balcon mic. Cameră superioară - (aprox. 30 mp) - paturi twin, tavan înalt, zonă de relaxare şi balcon. Cameră Deluxe - (aprox. 30 mp) - paturi twin, tavan înalt şi balcon cu vedere la panoramic la munte. Suites: Executive Suite (cca. 60-75 mp) – pat regal şi o sală de şedinţe separată, birou şi masă, cu dressing spatios, terasa mare (aprox. 30 mp), cu o uşă de legătură pentru o camera standard este disponibil la cerere.

Servicii si facilitati:

Hotel MOVENPICK NABATEANS CASTLES include un restaurant şi un magazin de cafea / cafenea. Un bar / lounge este deschis pentru băuturi. Room service este disponibil 24 de ore pe zi. Facilităţi de recreere : piscină interioară, sală de fitness şi un club pentru copii, centru de afaceri şi servicii de secretariat, acces la Internet (cost suplimentar), serviciu de transfer dus-întors la aeroport (cost suplimentar), parcarea gratuită este limitată, bibliotecă, birou de concierge, grătar.

Oferte pentru Hotel Movenpick Nabateans Castles


Oferta Cazare

Pentru perioada: ( 8 Ianuarie 2014 - 23 Decembrie 2015 )
Tip transport: Avion;
Tip masa: Mic Dejun (BB);

Dragi turisti,

Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari B2C, sectiunea "Client Login", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al portalului www.bustatrip.com sau cereti oferta personalizata.
Copyright © 2020 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com