Rezervare telefonica sau email
Hotel
Hotel Petra Panorama
  • Score: 0
  • Share on Facebook

Hotel PETRA PANORAMA dispune de facilităţi moderne pentru a asigura un sentiment de confort de neegalat. În plus, hotelul ofera o multime de drumetii pentru a face sejurul dumneavoastră cit mai placut si oricare ar fi scopul vizitei, Hotelul Petra Panorama este o alegere excelentă pentru sejurul dvs.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel PETRA PANORAMA este situat pe un deal cu vedere la Petra, cu vederi impresionante la munte, campie si la mare, la numai 5 minute de intrarea în oraşul antic Petra, la doar 200 de metri de centrul staţiunii si la mică distanţă de toate facilităţile.

Structura de cazare:

Hotel PETRA PANORAMA are 130 de camere, inclusiv 3 apartamente junior. Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat individual/ incalzire centrala, televizor color prin satelit, telefon direct, baie privata, uscator de par şi mini-bar.

Servicii si facilitati:

Hotel PETRA PANORAMA include piscină în aer liber, restaurant internaţional cu vedere panoramică, două baruri, magazin de suveniruri, 24 de ore room service, seif, sala de conferinte, oaspeţii se pot răsfăţa cu alimente şi o selecţie largă de băuturi, schimb valutar, seif, magazin de suveniruri, Wi-Fi de servicii de internet, parcare.

Oferte pentru Hotel Petra Panorama


Oferta Cazare

Pentru perioada: ( 6 Ianuarie 2014 - 23 Decembrie 2015 )
Tip transport: Individual;
Tip masa: Mic Dejun (BB);

Dragi turisti,

Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari B2C, sectiunea "Client Login", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al portalului www.bustatrip.com sau cereti oferta personalizata.
Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com