Rezervare telefonica sau email
Hotel
Hotel Taybat Zaman
  • Score: 0
  • Share on Facebook

Hotel TAYBAT ZAMAN este construit cu ziduri groase de piatră, care păstrează rece in verile calde şi cald în timpul iernilor, cu ferestre şi uşi decorate rustic. În interior, arcadele sunt încă înnegrite de trecerea timpului. Mobilierul este confortabil, dar rămân fidel stilului secolului 19, cu o linie exotica araba.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel TAYBAT ZAMAN este situat intr-un sat autentic din secolul al şaselea cunoscut sub numele de Khirbet Al Nawafleh, în Wadi Musa, transformat în staţiune de lux.

Structura de cazare:

Hotel TAYBAT ZAMAN dispune de 105 case de oaspeţi şi un apartament regal, toate cu băi private, mobilate cu gust, în stil la sfârşitul secolului al 19-lea. Toate camerele sunt dotate cu TV prin satelit, telefon direct, mini-bar şi uscătoare de păr. Hotelul se distinge prin stilul camerelor beduin.

Servicii si facilitati:

Hotel TAYBAT ZAMAN are printre facilităţi o baie turcească, o piscină în aer liber, muzeu, Souk ( piaţă), olarit, brutărie arabă, restaurant tradiţional arab şi internaţional, bar, două restaurante : Sahtain Snack Bar, un loc confortabil unde vă puteţi bucura de o băutură înainte de cină, un restaurant tipic local, regional, reprezentând viaţa rurală din trecut.

Oferte pentru Hotel Taybat Zaman


Oferta Cazare

Pentru perioada: ( 5 Ianuarie 2014 - 27 Decembrie 2015 )
Tip transport: Avion;
Tip masa: Mic Dejun (BB);

Dragi turisti,

Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari B2C, sectiunea "Client Login", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al portalului www.bustatrip.com sau cereti oferta personalizata.
Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com