Rezervare telefonica sau email
Hotel
Hotel Rodina
  • Score: 0
  • Share on Facebook

Hotel RODINA oferă o vedere magnifică vedere panoramică la centrul oraşului, precum şi "Vitosha" munţi.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel RODINA este cel mai inalt hotel din Sofia situat pe "RUSSKI Pametnik". Acesta este în imediata apropiere a Palatului National al Culturii, centrul administrativ şi de afaceri al oraşului, la 15 km. de aeroport si 1 km. de gara.

Structura de cazare:

Hotel RODINA dispune de 500 camere single şi duble, toate oferă o vedere excelenta, fie la oraş fie la muntii "Vitosha". Fiecare cameră are baie cu cabină de duş separată, telefon, televizor cu satelit şi radio, iar unele dintre aceste camere sunt pentru nefumători.

Servicii si facilitati:

Hotel RODINA include: restaurantul principal este elegant si confortabil, cu 180 locuri, un bar în holul confortabil, un cafe-restaurant in stil tradiţional spaniol "Marbella", bar non-stop "Ledenika". Va puteti bucura în barul de noapte, decorat într-un stil vechi grecesc, cu vedere magnifica a orasului Sofia pe timp de noapte din unul dintre cele mai înalte puncte ale hotelului. Este deschis în fiecare noapte de la 22.00 la 04.00. Pentru o atmosferă mai relaxată puteti merge la Piano Bar şi bucuraţi-vă cu o băutură în timp ce ascultaţi muzică live. Pentru relaxare centrul sportiv oferă un café-club la centrul de fitness, sală de fitness şi piscină interioară, saună, maseur şi masaje subacvatice, darts şi tenis de masă. Alte Servicii: excursii, aeroport pick-up de servicii, centru comercial, birou de schimb, curatatorie, rent-a-car, servicii de afaceri, etc. Pentru confortul oaspeţilor, se ofera 24 de ore room service, serviciu de spălătorie (inclusiv de călcat şi curăţare uscată), parcare păzită video şi subterana pe trei niveluri.

Oferte pentru Hotel Rodina
Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com