Nisipurile De Aur

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Arena Mar Pachet Bal Absolvire 2024
  • Share on Facebook

Hotel ARENA MAR este un hotel nou deschis in Nisipurile de aur, in anul 2015 si face parte din lantul "Smartline", detinut de Thomas Cook si este unul din cele mai noi din statiunea Nisipurile de Aur, este confortabil si reprezinta alegerea potrivita pentru petrecerea unui concediu relaxant si placut. Camere spatioase si luminoase, dotari moderne si de calitate, servicii bune si multiple facilitati precum piscina interioara si exterioara au consacrat acest hotel printre cele mai cautate din statiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel ARENA MAR se afla in spatele hotelului Perunika, la 150 m de plaja, la 250 m de centrul statiunii si la 15 km de Varna.

Structura de cazare:

Hotel ARENA MAR este format dntr-o cladire de 5 etaje cu 2 lifturi si ofera 168 camere duble si 3 apartamente cun un dormitor. Camera dubla (20 mp): are 2 paturi separate sau 1 pat dublu, pat suplimentar - fotoliu extensibil, aer conditionat central, televiziune prin cablu, mini-frigider, telefon, seif (contra cost), Wi-Fi (contra cost), baie cu dus, uscator de par in baie, balcon, podea acoperita cu covor, vedere la parc sau la piscina. Majoritatea camerelor au vedere la parc sau la piscina. Apartament cu un dormitor (38 mp): are dormitor cu un pat dublu si o camera de zi cu pat suplimentar - canapea extensibila, aer conditionat central, televiziune prin cablu, mini-frigider, telefon, seif (contra cost), Wi-Fi (contra cost), baie cu cada, o baie mai mica cu dus, uscator de par, 2 balcoane, podea acoperita cu mocheta. Majoritatea camerelor au vedere la parc sau la piscina.

Servicii si facilitati:

Hotel ARENA MAR pune dispozitia oaspetilor un restaurant principal, restaurant a-la-carte (contra cost), lobby bar, bar la piscine, Wi-Fi in lobby (gratuit), bloc pentru conferinte, schimb valutar, room service (contra cost), magazine, salon de coafura, spalatorie (contra cost), calcatorie (contra cost), curatatorie chimica (contra cost), animalele de companie nu sunt premise. Sport si agrement: gratuit - piscina interioara, piscina in aer liber, fitness, tenis de masa, contra cost - billiard, masaj, Jacuzzi, sauna, baie de aburi, tratamente SPA. Pentru copii: patut (contra cost), scaun inalt in restaurant, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, Mini Club, servicii de bona (pentru copiii cu varste intre 4 si 12 ani, contra cost). Plaja: plaja publica, cu nisip; umbrele de soare si sezlonguri - contra cost, la piscina: umbrele si sezlonguri – gratuit. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Informatii pentru turisti:

Hotel ARENA MAR se vinde bine pe website-ul nostru.    

Una dintre alegerile noastre de top din Nisipurile de Aur.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Aprilie 2015.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!


Perioada 01 Aprilie – 31 Mai 2024

Tarif exprimat in euro / persoana / sejur 2 nopti / All Inclusive + Cina Festiva +DJ

Tip de camera

Grad de Ocupare

Pachet 2 nopti

Pachet 3 nopti

 


 

Camera Dubla Standard

2 adulti + 1 copil (0 – 12 ani)

131 euro

172 euro

Tripla

3 adulti, 3 adulti + 1 copil (0 – 12 ani)

148 euro

192 euro

Al 3-lea adult in Dubla

 

105 euro

137 euro

 

 

 

Servicii Incluse

Conceptul All Inclusive:

Mic dejun – 07:30 - 10:00;

Pranz – 12:00 - 14:00;

Cina – 18:00 – 21:30;

Gustari de dupa amiaza (cafea, ceai, fursecuri) – 15:00 - 17:00;

Bauturi locale alcoolice si nealcoolice, bere la draft, vin alb si rosu – 10:30 - 22:30.

Cina Festiva:

Cina festiva incepe la ora 20:00, DJ party 20:30 – 01:00;

In timpul cinei festive nu se servesc bauturi de la All inclusive;

Cina festiva include meniu cu 4 feluri de mancare si bauturi: 2 bauturi nealcoolice, 500 ml apa minerala, 50 ml vodka, ¼ sticla vin, 1 pahar de vin spumant.

NU sunt Incluse 

Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno (optionala, dar recomandata).

Tariful include

Cazare cu All Inclusive, Cina Festiva, DJ party, acces la piscina interioara, sauna, baie de aburi, Jacuzzi (pana la 15.05.2024), Wi-fi gratuit in tot hotelul.

Program

Cina festiva este bufet si se desfasoara intre orele 19:00 - 22:00;

Reduceri

Copil 0-5,99 ani in camera cu 2 adulti platitori – 100% reducere;

Copil 6-11,99 ani in camera cu 2 adulti platitori – 50% reducere;

Al 3-lea adult in camera – nu are reducere (pat suplimentar).

Informații generale necesare:

Minim 60 pers pentru a rezerva restaurantul pentru un singur grup. In cazul unui grup de 50-60 participanti, acestia vor imparti restaurantul si cu alt grup.

Plati

Avans 20% la confirmare;

Plata a inca 30% pana la 15.02.2024;

Diferenta de 50% pana la 15.04.2024.

Nota:

Oferta este valabila pentru grupuri de minim 50 persoane.

*La fiecare 25 persoane platitoare integral se acorda 1 gratuitate in dubla - a 26-a persoana.

Rezervari la telefon: Vodafon: 0728.251.000; E – mail: reservation@vgtour.ro


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com