Sfintii Constantin Si Elena, Bulgaria

Descriere Sfintii Constantin Si Elena Bulgaria

Statiunea Sf. CONSTANTIN si ELENA–prima statiune de vara si cea mai veche (anii 1908-1910) din Bulgaria, situata la 10 km de Varna, inconjurata de un minunat parc. Hotelurile noi, de o calitate excelenta beneficiaza de izvoarele de apa minerala, in statiune fiind numeroase piscine cu apa termala. Temperatura medie pe timp de vara este de 27-30C iar temperatura medie a apei este de 25– 28C. Denumirea statiunii vine de la numele unei cunoscute manastiri din Bulgaria, aflata in zona–Manastirea Sf Constantin si Elena. Statiunea are farmecul ei particular cu parcuri mirifice cu stejari seculari si plaje intime ascunse intr-un sir de faleze si de golfulete mici, nisip fin si mult soare. Recomandam acesta statiune pentru cei care doresc sa aiba o vacanta linistita, pentru tratament sau familiilor cu copii. Individualitatea statiunii este data de izvoarele cu apa minerala si termala (+36 C) care pot fi intalnite pe tarm. Din acest motiv multe persoane care vin in aceasta statiune cauta relaxare, tratament si odihna. In afara piscinei termale a statiunii veti gasi si bazine pentru copii cu apa minerala terapeutica. Nu mai e necesara mentionarea existentei piscinelor aproape la fiecare hotel – aceasta este marea particularitate a litoralului bulgar. Statiunea Sf. Constantin si Elena este considerata perfecta pentru un concediu linistit, in care se pot practica diverse activitati sportive: minigolf, echitatie, tir cu arcul, biciclete, yachturi, schi nautic, schi-jet, biciclete de apa. Va puteti petrece timpul liber in cateva restaurante, pub-uri, cafenele, pizzerii, patiserii si baruri. Printre cele mai cunoscute citam: “Manastyrska Izba” – casa manastirii, “Bulgarska Svadyba” – nunta bulgara si restaurantul de pe malul marii – amenajat in forma unui vapor vechi. Un sejur in Constantin si Elena, o statiune interesantă cu peisaje foarte diversificate inseamna descoperirea unor obiceiuri şi a unei culturi aparte. Frumuseţile naturale ale regiunii, peisajul montan al Munţilor Balcani şi în special litoralul transforma sejurul in Constantin si Elena intr-un sejur de neuitat. Avantajele unui sejur in Constantin si Elena sunt apropierea de România, clima excelentă cu mult soare și staţiune moderna cu hoteluri la standarde europene şi la preţuri accesibile.


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Sfintii Constantin Si Elena

Aparthotel Fantasy

Aparthotel Fantasy Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sfintii Constantin Si Elena, Bulgaria)

ApartHotel FANTASY ofera servicii de calitate si este potrivit atat pentru turismul de recreere cat si pentru tursimul de afaceri. Oaspeţii se pot aproviziona de la magazinul alimentar aflat la 200 de metri. Delfinariul din Varna este la 6 km, iar staţiunea plină de viaţă Nisipurile de Aur se află la 10 km. Aeroportul Varna este la 15 km.


Aparthotel Romance

Aparthotel Romance Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sfintii Constantin Si Elena, Bulgaria)

ApartHotel ROMANCE deschis in iulie 2006, ofera servicii de calitate si este potrivit atat pentru turismul de recreere cat si pentru turismul de afaceri.


Aparthotel Splendid

Aparthotel Splendid Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Sfintii Constantin Si Elena, Bulgaria)

ApartHotel SPLENDID ofera servicii de calitate si este potrivit atat pentru turismul de recreere cat si pentru turismul de afaceri. Avantajul acestui aparthotel, in afara de accesul la bucatarie, este dat de faptul ca persoanele cazate in acest aparthotel pot beneficia de acces la facilitatile hotelului Romance Splendid****, se pot rasfata in frumosul Centru SPA sau beneficia de preparate selecte servite in restaurantul hotelului.


Grand Hotel Varna

Grand Hotel Varna Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sfintii Constantin Si Elena, Bulgaria)

GRAND HOTEL VARNA este un loc ideal pentru acei care doresc sa combine odihna linistita de pe plaja sau de lânga bazin si numeroasele atractii emotionante, propuse de cazinou si restaurante. 


Hotel Aqua Azur

Hotel Aqua Azur Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sfintii Constantin Si Elena, Bulgaria)

Hotel AQUA AZUR fiind aproape de orasul Varna ofera posibilitati excelente pentru organizarea intalnirilor de afaceri. Centrul modern Spa reprezinta o alegere foarte buna pentru turistii din hotel. Hotelul dispune de conditii excelente pentru odihna.


Hotel Aquahouse Spa

Hotel Aquahouse Spa Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sfintii Constantin Si Elena, Bulgaria)

Hotel AQUAHOUSE & SPA ofera o gama larga de servicii, facilitati si conditii bune de cazare, cel mai nou hotel din statiune in prima linie, oferă servicii de spa, wellness și spa la începutul verii și în timpul iernii. Vacanțe clasice de familie în sezonul înalt de vară. Intra in exploatare in vara anului 2022.


Hotel Astor Garden

Hotel Astor Garden Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sfintii Constantin Si Elena, Bulgaria)

Hotel ASTOR GARDEN ofera o gama larga de servicii, facilitati si conditii bune de cazare, un hotel nou la prima linie, care oferă servicii de spa, wellness și spa la începutul verii și în timpul iernii. Vacanțe clasice de familie în sezonul înalt de vară.


Hotel Aurora

Hotel Aurora Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sfintii Constantin Si Elena, Bulgaria)

Hotel AURORA este o locatie potrivita atat pentru familiile cu copii cat si pentru tineri, avand servicii si facilităţi superioare pentru odihna si evenimente de afaceri.


Hotel Azalia

Hotel Azalia Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sfintii Constantin Si Elena, Bulgaria)

Hotel AZALIA este un complex modern, oferind o combinaţie unică de arhitectura alternativa, priveliste spectaculoasa pe plaja aurie a statiuni.


Hotel Chaika

Hotel Chaika Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Sfintii Constantin Si Elena, Bulgaria)

Hotel CHAIKA ofera o gama larga de servicii si va veti bucura pe deplin de odihnă în atmosfera confortabilă aproape de mare.

Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com