Sfintii Constantin Si Elena, Bulgaria

Descriere Sfintii Constantin Si Elena Bulgaria

Statiunea Sf. CONSTANTIN si ELENA–prima statiune de vara si cea mai veche (anii 1908-1910) din Bulgaria, situata la 10 km de Varna, inconjurata de un minunat parc. Hotelurile noi, de o calitate excelenta beneficiaza de izvoarele de apa minerala, in statiune fiind numeroase piscine cu apa termala. Temperatura medie pe timp de vara este de 27-30C iar temperatura medie a apei este de 25– 28C. Denumirea statiunii vine de la numele unei cunoscute manastiri din Bulgaria, aflata in zona–Manastirea Sf Constantin si Elena. Statiunea are farmecul ei particular cu parcuri mirifice cu stejari seculari si plaje intime ascunse intr-un sir de faleze si de golfulete mici, nisip fin si mult soare. Recomandam acesta statiune pentru cei care doresc sa aiba o vacanta linistita, pentru tratament sau familiilor cu copii. Individualitatea statiunii este data de izvoarele cu apa minerala si termala (+36 C) care pot fi intalnite pe tarm. Din acest motiv multe persoane care vin in aceasta statiune cauta relaxare, tratament si odihna. In afara piscinei termale a statiunii veti gasi si bazine pentru copii cu apa minerala terapeutica. Nu mai e necesara mentionarea existentei piscinelor aproape la fiecare hotel – aceasta este marea particularitate a litoralului bulgar. Statiunea Sf. Constantin si Elena este considerata perfecta pentru un concediu linistit, in care se pot practica diverse activitati sportive: minigolf, echitatie, tir cu arcul, biciclete, yachturi, schi nautic, schi-jet, biciclete de apa. Va puteti petrece timpul liber in cateva restaurante, pub-uri, cafenele, pizzerii, patiserii si baruri. Printre cele mai cunoscute citam: “Manastyrska Izba” – casa manastirii, “Bulgarska Svadyba” – nunta bulgara si restaurantul de pe malul marii – amenajat in forma unui vapor vechi. Un sejur in Constantin si Elena, o statiune interesantă cu peisaje foarte diversificate inseamna descoperirea unor obiceiuri şi a unei culturi aparte. Frumuseţile naturale ale regiunii, peisajul montan al Munţilor Balcani şi în special litoralul transforma sejurul in Constantin si Elena intr-un sejur de neuitat. Avantajele unui sejur in Constantin si Elena sunt apropierea de România, clima excelentă cu mult soare și staţiune moderna cu hoteluri la standarde europene şi la preţuri accesibile.


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Sfintii Constantin Si Elena

Hotel Kristel

Hotel Kristel Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sfintii Constantin Si Elena, Bulgaria)

Hotel KRISTEL este un hotel sofisticat și elegant si oferă oaspeţilor săi o privelişte unică la frumoasele peisaje naturale și verdeață generoase, care atrag în fiecare an atât turişti din Bulgaria cit şi din ţările europene.


Hotel Lebed

Hotel Lebed Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sfintii Constantin Si Elena, Bulgaria)

Hotel LEBED face parte din complexul Grand Hotel Varna Resort si este un hotel cochet, ce ofera o atmosfera relaxanta si primitoare tuturor oaspetilor sai si este alegerea perfecta pentru vacanta de vara pe litoralul bulgaresc.


Hotel Neptun

Hotel Neptun Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sfintii Constantin Si Elena, Bulgaria)

Hotel NEPTUN este construit în conformitate cu ultimele standarde europene de calitate si confort si are propriul stil si confort, în scurt timp devenind unul dintre hotelurile care ofera oaspetilor sai confortul si sentimentul de "acasa"


Hotel Rositsa

Hotel Rositsa Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sfintii Constantin Si Elena, Bulgaria)

Hotel ROSITSA este situat în partea centrală a statiunii, la 10 minute de mers pe jos la plaja.


Hotel Rubin

Hotel Rubin Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sfintii Constantin Si Elena, Bulgaria)

Hotel RUBIN ofera vacante in conditii all-inclusive in cadrul Grand Hotel Varna Resort & Spa, este recent renovat si reprezinta una dintre cele mai bune varianate de cazare prin amplasarea pe plaja.


Hotel Russalka

Hotel Russalka Categoria de cazareCategoria de cazare
(Sfintii Constantin Si Elena, Bulgaria)

Hotel RUSSALKA este situat în inima statiunii lângă centrul comercial şi Grand Hotel Varna, la numai 7 min. de plaja.


Hotel Sf Nikola

Hotel Sf Nikola Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sfintii Constantin Si Elena, Bulgaria)

Hotel St. NIKOLA ofera o gama larga de servicii, facilitati si conditii bune de cazare.


Hotel Sfanta Elena

Hotel Sfanta Elena Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sfintii Constantin Si Elena, Bulgaria)

Hotel Sfanta ELENA este unul din cele mai noi hoteluri din statiune. Hotelul a fost construit in 2009. Combinatia dintre eleganta si luxul oferit impreuna cu natura, marea si apa minerala de izvor fac din acest complex alegerea perfecta pentru un sejur de neuitat.


Hotel Sfintul Peter

Hotel Sfintul Peter Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sfintii Constantin Si Elena, Bulgaria)

Hotel SFINTUL PETAR combină o locaţie excelentă, cu facilităţi superioare atât pentru activităţi recreative cit şi evenimente de afaceri.


Hotel Sirius Beach

Hotel Sirius Beach Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sfintii Constantin Si Elena, Bulgaria)

Hotel SIRIUS BEACH este complet renovat in 2015 cu decoratiuni exotice deosebite, este deschis tot timpul anului. Varietatea modurilor in care iti poti petrece timpul, combinata cu serviciile la standarde ridicate pe care le ofera hotelul fac din Sirius Beach un hotel excelent pentru petrecerea vacantei sau pentru evenimente importante.

Copyright © 2020 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com