Nisipurile De Aur

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Sunrise Pachet Bal Absolvire 2024
  • Share on Facebook

Hotel SUNRISE pune la dispozitia dumneavoastra cele mai bune servicii si facilitati, care va vor face sa va simtiti minunat in unul din cele mai frumoase orase de pe coasta bulgariei, este deschis din luna mai pina in luna noiembrie, face parte din lantul hotelier PRIMASOL SUNLIGHT.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel SUNRISE se afla la la 200 m distanta fata de plaja.

Structura de cazare:

Hotel SUNRISE are 5 etaje cu o capacitate de 260 camere. Camera dubla (23 mp): Renovate in iarna anului 2013, pat matrimonial sau doua paturi single, aer conditionat, frigider, balcon, televizor, telefon, conexiune la internet (contra cost), Podea acoperita cu gresie, baie cu dus. Camere duble large (25 mp): renovate in iarna anului 2013 doua paturi, canapea extensibila, aer conditionat, TV, telefon, conexiune la internet (contra cost), frigider, baie cu dus, balcon, stand uscator de rufe, podeaua este acoerita cu gresie. Camere executive (34 mp): renovate complet in 2014, sunt situate la etajul 6, cu vedere direct la mare sau la parc. Pat matrimonial sau doua paturi, TV LED, seif, mini bar, facilitate pentru ceai/cafea, baie, balcon. Curatenie in camera – zilnic, schimbare lenjerie de pat – de 3 ori pe saptamana, schimbare prosoape – de 4 ori pe saptamana, vedere la parc sau la mare.

Servicii si facilitati:

Hotel SUNRISE are in complex: biliard, piscină pentru copii, sala de conferinte, lift, sala de jocuri, informaţii, centru medical, piscină în aer liber, permis animale de companie, plaja privata, seif, saună, telefon, salon TV, bar, gratar, restaurant, magazine, birou de închiriere de maşini, loc de joaca pentru copii, coafor, gradinita, spalatorie, curatatorie, masaj, schimb valutar, inchiriere echipament sportiv. In apropiere: staţie de autobuz, statia de port, posta, plaja publică, magazine, parcare pentru taxiuri. Sport si agrement: gratuit - 3 piscine exterioare, piscina interioara (incalzita), sala de fitness in aer liber (pe terenul de sport, incepand cu luna iunie), tenis de masa, teren de tenis, sah, darts, bocca, mini fotbal, volei, aerobic acvatic, gimnastica aerobica, jacuzzi, programe de animatie (de 6 ori pe saptamana), contra cost – biliard, masaj, sporturi acvatice pe plaja. Facilitati pentru copii: meniu pentru copii, patut pentru bebelusi (gratuit), scaune inalte in restaurant, piscina pentru copii, loc de joaca, mini-club (4-12 ani). Plaja: plaja publica, cu nisip; umbrele, sezlonguri – contra cost, transport regulat la plaja – gratuit. la piscina: umbrele si sezlonguri- gratuit. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Informatii pentru turisti:

Hotel SUNRISE se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Nisipurile de Aur.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Aprilie 2010.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!


Perioada 06 Mai – 31 Mai 2024

Tarif exprimat in euro / persoana / sejur 2 nopti / All Inclusive + DJ

Tip de camera

Grad de Ocupare

Pachet 2 nopti

 


Loc in Camera Dubla

2 adulti,

128 euro

Single

 

140 euro

 

NU sunt Incluse 

Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno (optionala, dar recomandata).

Tariful include

               Cazare cu All Inclusive.

Cina Festiva;

DJ party;

Decoratiuni speciale pentru restaurant;

                Programe de animatie.

Program

Cina festiva este bufet si se desfasoara intre orele 19:00 - 22:00;

Parcare – 120leva/ zi.

Reduceri

Reduceri sociale*:

v Gemeni si copii fara parinti (mama si tatal decedati sau necunoscuti) (max 10% din grup) – 50% reducere;

v  1 profesor si 1 director de scoala per grup – 100% reducere;

v  Profesori si directori (max 5 pers din grup) - 50% reducere;

v  Alti profesori si directori (in afara de acestia 5) – 20% reducere;

* Reducerile de mai sus se aplica doar la pachetele de 2 nopti, nu si la noptile suplimentare.

Informații generale necesare:

Restaurantul va fi decorat special pentru Cina Festiva;

Ora de incepere a Cinei Festive se stabileste de catre profesori, elevi si personalul hotelului care se ocupa de organizare;

DJ party pana la ora 02:00. Se incepe in functie de dimensiunea grupului si de alte aranjamente;

Orice solicitari speciale sunt binevenite si vor fi luate in considerare de personalul hotelului si de organizatorii evenimentului;

Cazare: check in dupa ora 15:00, check out - pana la ora 11:00;

Rooming list: cel tarziu cu 40 de zile inainte de check-in.

Modificarile cu mai putin de 40 zile inainte de check-in (perioada, numar nopti, numar de camere) sunt posibile doar daca hotelul confirma.

Plati

                Avans 40% in 7 zile de la rezervare (nerambursabil);

Diferenta 60% cu 41 zile inainte de intrare.

Nota:

Oferta este valabila pentru grupuri de minim 60 persoane.

*La fiecare 25 persoane platitoare integral se acorda 1 gratuitate in dubla - a 26-a persoana. (gratuitatea este doar la cazare, se achita suplimentul de Cina festiva).

Rezervari la telefon: Vodafon: 0728.251.000; E – mail: reservation@vgtour.ro


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com