Hissar

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Augusta
  • Share on Facebook

Hotel AUGUSTA este cel mai mare hotel din resortul Hissar. Hotelul este cel mai mare centru balneo & relaxare cu personal medical de înalta calificare. In centru se pot face tot felul de masaje subacvatice şi manuale, aroma-terapie şi thelaso, programe de fitness şi alte proceduri de refacere sunt oferite.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel AUGUSTA este situat in centrul orasului Hissarya, în imediata vecinătate a hotelului de 4 stele Hissar Spa, la 40 km. distanta se afla oraşul şi aeroportul Plovdiv.

Structura de cazare:

Hotel AUGUSTA dispune de 195 camere din care 50 single, 113 camere duble, 18 camere interconectate, 5 camere familiale, 5 apartamente cu doua dormitoare si 4 apartamente cu un singur dormitor. Toate camerele au balcon, internet gratuit, TV, telefon, aer condiţionat, frigider, mobilier modern, baie cu cada, telefon, uscator de par, încălzire centrala.

Servicii si facilitati:

Hotel AUGUSTA este printre cele mai bune centre de balneologie echipat pentru 300 de persoane, cu peste 100 de proceduri. Centrul SPA oferă tratamentul si profilaxia tulburarilor cronice de hepatică gastro-intestinale, biliare şi a sistemelor gastrice, tulburări arthrorheumatic, boli metabolice (diabet zaharat, gută, obezitate), tulburări neurologice şi ginecologice, probleme ale tractului respirator, tulburări vasculare şi dermatologice. Serviciile centrului SPA sunt efectuate de o echipa de medici cu înaltă calificare şi terapeuţi specializaţi în reabilitare fizioterapie şi terapie de reabilitare. Are o piscină interioară cu 760 de metri cubi de apă minerală, un tobogan şi piscină pentru copii, un bar 40 de locuri pentru a servii cafeaua. O piscină în aer liber cu 700 de metri cubi de apa minerala, bar la piscină şi un cafe-bar la piscină, cu 60 de locuri în jurul piscinei, jacuzzi. Hotelul oferă un restaurant spaţios, cu capacitate de 400 locuri şi bucătăria perfectă, un bar cu pian, un restaurant în aer liber cu terasă cu o capacitate de 120 locuri, un bar în hol, un bar la piscină, o cantină cu o capacitate de 100 de locuri şi vedere la piscine interioare şi exterioare. Hotelul dispune de sali de conferinte complet echipate cu diferite capacitati de la 30 la 300 de locuri, parcare, servicii turistice şi de afaceri, bancă, centru comercial, coafor, tenis de masa, biliard, biciclete de inchiriat. In apropierea hotelului exista o multime de taverne tradiţionale şi cluburi moderne de noapte.

Informatii pentru turisti:

Hotel AUGUSTA se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Hissar.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour Romania de la 01 Aprilie 2010.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour ROMANIA, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!


Dragi turisti,

Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari, sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com