Hissar

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Hissar
  • Share on Facebook

Hotel HISSAR Complex SPA ofera o multime de oportunitati de recreere pe termen scurt şi lung, balneologie, turismul sportiv, intalniri de afaceri sau de divertisment.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel HISSAR este situat în partea de sud-est a orasului Hissarya Spa Resort într-un parc frumos, cu mulţi copaci şi arbuşti.

Structura de cazare:

Hotel HISSAR oferă cazare în 81 de camere duble, 3 camere single, 17 garsoniere si 4 apartamente. Camerele, studiourile şi apartamentele sunt dotate cu WC / baie cu cabină de duş, cadă şi uscător de păr, mini-bar, TV prin cablu, telefon direct.

Servicii si facilitati:

Hotel HISSAR oferă 2 restaurante şi 3 baruri. Prestige Restaurant este situat la parter si dispune de 270 locuri, Panorama Restaurant este situat la etajul al cincilea cu o terasă cu vedere splendidă spre oraş şi oferă 80 de locuri. Barul din hol este situat lângă recepţie şi bar la piscină, lângă piscina în aer liber. Spa & petrecere a timpului liber: la dispoziţia oaspeţilor este un centru de masaj, un centru Spa care oferă peste 20 de terapii si programe de sănătate, saună finlandeză, piscină interioară şi în aer liber, bowling, teren de tenis, tenis de masă, biliard, centru de fitness. Servicii oferite de hotel: hotelul dispune de parcare pazita, seif personal, room service, călcat şi curăţare, 3 sali de conferinte complet echipate cu capacitate de la 30 la 200 de locuri.

Informatii pentru turisti:

Hotel HISSAR se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Hissar.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour Romania de la 01 Aprilie 2010.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour ROMANIA, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!


Dragi turisti,

Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari, sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com