Sunny Beach

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Planeta Pachet Bal Absolvire 2024
  • Share on Facebook

Hotel PLANETA este cel mai nou colt de rai ce ofera liniste si lux in inima celei mai atractive statiuni litorale din Bulgaria, Sunny Beach.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel PLANETA este cel mai nou hotel de lux în Sunny Beach, construit in anul 2006, oferind servicii de cinci stele. Situat la numai 70 m de plaja, în centrul staţiunii, hotelul oferă facilităţi variate de recreere, relaxare si divertisment. Complexul este deschis tot timpul anului.

Structura de cazare:

Hotel PLANETA are o cladire cu 10 etaje si 8 lifturi avand urmatoarele tipuri de camere: 249 camere duble Deluxe, 12 suite de familie (2 camere duble standard cu usa intre ele), 71 camere duble superioare, suite junior. Camera dubla de lux (40 mp): 2 paturi single sau un pat dublu, pat suplimentar (canapea-pat), aer conditionat central, televiziune prin satelit, mini-bar, telefon, Wi-Fi (gratuit), seif (gratuit), baie cu cada si uscator de par, balcon, podea acoperita cu mocheta. Curatenie in camera – zilnic, schimbare lenjerie pat - de 2 ori pe saptamana, schimbare prosoape – zilnic. Camera dubla superior (45 mp): 2 paturi single sau un pat dublu, 2 paturi suplimentare: o canapea extensibila pentru 2 persoane si o canapea pentru o persoana, aer conditionat central, televiziune prin satelit, mini-bar, telefon, Wi-Fi (gratuit), seif (gratuit), baie cu cada si uscator de par, balcon, podea acoperita cu mocheta. Curatenie in camera – zilnic, schimbare lenjerie pat - de 2 ori pe saptamana, schimbare prosoape – zilnic. Family room (80 mp): 2 camere duble standard cu usa intre ele, 4 paturi single si o canapea sau un pat dublu si 2 paturi single+canapea, 2 bai, Wi-Fi (gratuit), seif (gratuit). Curatenie in camera – zilnic, schimbare lenjerie pat - de 2 ori pe saptamana, schimbare prosoape – zilnic. Junior suite (75 mp): camera de zi cu canapea si un fotoliu extensibil si un dormitor separat, cu doua paturi single, Wi-Fi (gratuit), seif (gratuit). Curatenie in camera – zilnic, schimbare lenjerie pat - de 2 ori pe saptamana, schimbare prosoape – zilnic.

Servicii si facilitati:

Hotel PLANETA ofera oaspetilor sai: restaurant, lobby bar, snack bar,bar la piscina, aqua park pentru adulti si copii (gratuit), Wi-Fi in zonele publice si in camere (gratuit), schimb valutar, 3 sali de conferinte cu capacitati de 360, 90 si respectiv 60 de persoane, spalatorie (contra cost), accesul cu animale de companie nu este permis. Sport si agrement: gratuit: parc acvatic pentru adulti si copii, piscina exterioara, fitness, tenis de masa, gimnastica aerobica, aerobic acvatic, volei in piscina, Zumba, stretching, darts, sah, carti de joc, sauna, jacuzzi, programe de animatie, spectacole de seara in sala de animatie, discoteca si karaoke in barul Sky, contra cost: biliard, masaj, baie de aburi, proceduri Spa, jocuri pe computer. Facilitati pentru copii: patut (gratuit), scaune inalte in restaurant, piscina, loc de joaca, programe de animatie ce includ mini-club, mini-disco, jocuri tematice, jocuri electronice (contra cost). Plaja: plaja publica, cu nisip: umbrele si sezlonguri – contra cost, la piscina – umbrele si sezlonguri – gratuit; prosoape de plaja (se cere depozit). Parcare pazita contra cost (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie)

Politica de anulare si penalizare:

Anulare pana la 15.03.2024 – fara penalizare;

Anulare intre 16.03 – 18.04.2024 – 50% penalizare;

Anulare incepand cu 19.04.2024 si No show – 100% penalizare;

Informatii pentru turisti:

Hotel PLANETA se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Sunny Beach.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Aprilie 2012.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!


Perioada 25 Mai – 06 Iunie 2024

Tarif exprimat in euro / persoana / sejur 2 nopti / All Inclusive

Tip de camera

Grad de Ocupare

Pachet 2 nopti

 


Loc in Camera Dubla

2 adulti

101 euro

Trpla

3 adulti

120 euro

Single

 

99 euro

Supliment Cina Festiva

47 euro/ pers

Servicii Incluse

Cazare cu All Inclusive:

               Mic dejun bufet in restaurantul principal 07:00-10:00;

               Pranz bufet in restaurantul principal 12:30-14:00;

               Gustari dupa-amiaza - pizza, sandwich-uri, dulciuri in restaurantul de gustari 14:00-17:00;

               Cina bufet in restaurantul principal 18:00-21:00;

Bauturi: cafea, ceai, bauturi racoritoare, bere, vin alb si rosu in sticla, apa minerala 10:00-23:00

NU sunt Incluse 

Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno (optionala, dar recomandata).

Tariful include

                Cazare cu All Inclusive.

Reduceri

Copil 0-5,99 ani in camera cu 2 adulti platitori – 100% reducere;

Copil 6-11,99 ani in camera cu 2 adulti platitori – 50% reducere;

Al 3-lea adult in camera – nu are reducere (pat suplimentar).

Informații generale necesare:

Supliment DJ bulgar pe durata Cinei Festive – 570 Euro.

Supliment pentru decorarea festiva a restaurantului: 290 Euro.

Daca turistii doresc DJ roman trebuie sa-si aduca propriul DJ si echipament.

Durata Cinei Festive: de la 20:00/ 20:30 pana la 02:00/ 03:00.

Plati

                20% avans in 7 zile de la confirmare;

                50% pana la 01.03.2024;

Diferenta 30% pana la 16.04.2024.

Nota:

Oferta este valabila pentru grupuri de minim 50 persoane.

*La fiecare 40 persoane platitoare integral se acorda 1 gratuitate in dubla - a 41-a persoana. (gratuitatea este doar la cazare, se achita suplimentul de Cina festiva).

Rezervari la telefon: Vodafon: 0728.251.000; E – mail: reservation@vgtour.ro


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com