Kranevo

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Palma
  • Share on Facebook

Hotel PALMA ofera atracţii din apropierea Parcului Naţional Baltata, aflat la 1 km de clădire. La recepţie, oaspeţii pot organiza excursii locale călare sau pot închiria biciclete pentru a vizita zona pitorească.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel PALMA aproape de satul de vacanta Kranevo in partea de sud linga plaja.

Structura de cazare:

Hotel PALMA oferă 42 de camere duble, 24 camere triple, 14 apartamente (dintre care majoritatea sunt cu vedere la mare). Camerele duble (18 mp): sunt dotate cu dus/WC, balcon, TV satelit, telefon, frigider, aer conditionat, exista posibilitatea unui pat suplimentar, internet wireless. Apartmente cu un dormitor (41 mp): sunt mobilate si sunt dotate cu dus/WC, balcon, TV satelit, minibar, telefon, aer conditionat, dormitor interconectate pentru 2 persoane si living cu posibilitatea unui pat suplimentar.

Servicii si facilitati:

Hotel PALMA pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati si servicii: restaurant, lobby bar, loc de joaca pentru copii, parcare.

Informatii pentru turisti:

Hotel PALMA se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Kranevo.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Mai 2011.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com