Nisipurile De Aur

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Diana
  • Share on Facebook

Hotel DIANA cu excepţia preturilor mici, camere confortabile şi servicii perfecte vă va oferi un loc liniştit într-una dintre cele mai frumoase statiuni din Bulgaria - Nisipurile de Aur.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel DIANA este situat în staţiunea Nisipurile de Aur linga Hotel Melia Grand Hermitage, la 5 minute de plajă.

Structura de cazare:

Hotel DIANA are 140 de camere duble si 3 apartamente. Fiecare cameră are baie proprie, telefon, vedere catre mare si parc. Apartamentele sunt cu doua camere separate - dormitor şi living spatios, baie cu o cadă mare, terasă spaţioasă.

Servicii si facilitati:

Hotel DIANA are un restaurant cu bucatarie excelenta traditional bulgareasca si internationala, bar-barbeque, snack-bar, bar la piscina, piscină cu apa curata şi sezlonguri, parcare pentru 35 de maşini. Servicii: room service, tenis de masă.

Informatii pentru turisti:

Hotel DIANA se vinde bine pe website-ul nostru.    

Una dintre alegerile noastre de top din Nisipurile de Aur.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Aprilie 2010.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com