Obzor

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Koral
  • Share on Facebook

Hotel KORAL este situat în partea de nord a statiunii Obzor si are vedere la mare şi munte. Hotelul ofera conditii excelente pentru vacanţa de vară.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel KORAL este situat deasupra unei plaje cu nisip, la doar câteva minute de mers pe jos de centrul localităţii Ozbor.

Structura de cazare:

Hotel KORAL dispune de 9 camere duble confortabile și elegant mobilate, 4 apartamente de lux. Fiecare cameră are WC propriu şi baie, aer condiţionat, televizor, frigider şi o terasă cu vedere la mare sau la munte. Cele patru apartamente de lux ale hotelului consta dintr-un dormitor spațios și o cameră de zi. În dormitor este un pat dublu și in cameră de zi o canapea extensibilă. Fiecare cameră are TV prin cablu, aer conditionat, frigider, balcon cu vedere la mare sau la Munții Balcani, baie privată.

Servicii si facilitati:

Hotel KORAL pune pentru confortul clienţilor următoarele facilităţi: bistroul din grădina hotelului serveşte sandvişuri de casă, produse de patiserie delicioase şi cocktailuri proaspete de vară. În hol există şi un bar. Puteţi rezerva un loc de parcare păzit, la un cost suplimentar, la cerere şi în funcţie de disponibilitate, acces gratuit la internet wireless în zonele publice, serviciu de transfer la aeroport şi un serviciu de închiriere de biciclete, gradina, terasa.

Informatii pentru turisti:

Hotel KORAL se vinde bine pe website-ul nostru.

Una dintre alegerile noastre de top din Obzor.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 10 Aprilie 2010.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camera.


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com