Obzor

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Sofia
  • Share on Facebook

Hotel SOFIA este situat în partea de nord a statiunii Obzor si are vedere la mare şi munte. Hotelul ofera conditii excelente pentru vacanţa de vară.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel SOFIA este situat în apropiere de plaja, la aproximativ 100 de metri intr-o poziţie strategică, în apropierea drumului principal Burgas-ObzorVarna.

Structura de cazare:

Hotel SOFIA dispune de 30 camere duble, 3 apartamente de lux si un apartament cu 2 camere. Fiecare cameră are WC propriu şi baie, aer condiţionat, televizor, frigider şi o terasă cu vedere la mare sau la munte. Cele două apartamente de lux ale hotelului sunt dotate cu bucătării moderne, WC separat şi baie, aer conditionat in fiecare camera, televizoare, sisteme de film, terasa mare cu vedere la mare şi baie cu hidromasaj pe terasa, unde puteti savura băutura dumneavoastră preferată în timp ce vă bucuraţi de vederea magnifică asupra statiunii Obzor.

Servicii si facilitati:

Hotel SOFIA pune pentru confortul clienţilor următoarele facilităţi: restaurantul Sofia, echipat cu 20 de locuri în partea principală şi aproximativ 50 de locuri la grădina de vară, iar bucataria este excepţional de bogată cu mâncăruri tradiţionale bulgăreşti şi internaţionale. Barul hotelului va asteapta intr-o atmosfera elegantă, un loc placut unde puteti savura o cafea sau o mare varietate de alcool şi băuturi non-alcoolice. Hotelul mai oferă: piscină, bazin de înot pentru copii, jacuzzi, parcare gratuita, room service, internet, safe, centru de fitness, loc de joaca pentru copii, lift.

Informatii pentru turisti:

Hotel SOFIA se vinde bine pe website-ul nostru.

Una dintre alegerile noastre de top din Obzor.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 10 Aprilie 2010.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camera.


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com