Sozopol

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Melody
  • Share on Facebook

Hotel MELODY este situat in partea cea mai moderna zona a statiunii Sozopol. O solutie ideala pentru cei care doresc sa se relaxeze. Hotelul combina excelent romantismul Orasului Istoric cu luxul oferit de catre hotel. Aici veti gasi calm, liniste, comfort si o panorama unica asupra golfului.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel MELODY se află la 60 m de plaja.

Structura de cazare:

Hotel MELODY - Toate camerele si studiourile dispun de balcon generos si majoritatea au vedere la mare, telefon, baie (uscator de par ), balcon, aer conditionat, tv.

Servicii si facilitati:

Hotel MELODY se afla printre cele mai bune optiuni de cazare ale dumneavoastra cu apartamente in regim de catering propriu.

Informatii pentru turisti:

Hotel MELODY se vinde bine pe website-ul nostru.

Una dintre alegerile noastre de top din Sozopol.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 10 Aprilie 2011.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com