Bansko

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Aparthotel Northern Star
  • Share on Facebook

ApartHotel NORTHERN STAR are arhitectura în stilul tipic Bansko, oaspeţii vor găsi restaurante, baruri, viaţa de noapte şi magazine în imediata vecinătate şi biserica ortodoxă in oraşul vechi.

Localizarea unitatii de cazare:

ApartHotel NORTHERN STAR este situat la 100 m de Gondola si la aproximativ 300 m de centrul statiunii Bansko.

Structura de cazare:

ApartHotel NORTHERN STAR este compus dintr-o cladire cu 4 etaje, 1 lift si ofera urmatoarele tipuri de cazare: 12 studiouri, 20 apartamente si un apartament. Studio (38 mp): 2 paturi single, fotoliu extensibil, aer conditionat, seif, masa de calcat, fier de calcat, TV, telefon, conexiune la internet, mini bar, baie cu cada sau dus, uscator de par, stand uscator de rufe, vedere la munte, podeaua este acoperita cu mocheta. Apartament cu un dormitor (54 mp): living cu canapea extensibila si un dormitor separat, usa intre camera, aer conditionat, seif, TV, masa de calcat, fier de calcat, telefon, conexiune la internet, baie cu cada sau dus, uscator de par, stand uscator de rufe, podeaua este acoperita de mocheta. Apartament cu doua dormitoare (66 mp): living cu canapea extensibila si 2 dormitoare separate, usa intre camera, baie cu dus, uscator de pat, chicineta cu vesela si tacamuri, frigider, radio, televizor, conexiune la internet, podeaua este acoperita cu parchet si gresie, cana electrica, cafetiera, toaster, plita electrica, cuptor, aspirator, masa de calcat si fier de calcat, usa intermediara intre dormitor si living. Curatenie: zilnic, schimbare lenjerie de pat de 2 ori pe saptamana, schimbare prosoape de 2 ori pe saptamana.

Servicii si facilitati:

ApartHotel NORTHERN STAR oferă un garaj subteran, care este conectat la etajele rezidenţiale de un lift, receptie, centru de odihnă, cafenea-bar, saună, dulap de schi, cabinet medical. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 01.12 - 25.12, 03.01 - 31.03: se poate anula cu 14 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 26.12 - 02.01: se poate anula se poate anula pana la data de 26.11.

Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.
Pentru perioada de Revelion (29.12 - 04.01), anularile facute dupa 31.10. si 30.11. se penalizeaza cu 100%. 

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 31.10. si 30.11. este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.

Informatii pentru turisti:

ApartHotel NORTHERN STAR se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Bansko.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Septembrie 2011.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITA pentru cele mai multe camere!


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2020 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com