Bansko

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Olymp
  • Share on Facebook

Hotel OLYMP este format din doua cladiri, iar oaspeţii se pot bucure de o vacanţă relaxantă cu momente de neuitat la poalele muntelui Pirin.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel OLYMP se afla la intrarea in statiunea de schi Bansko, la 550 m departe de centru si 1,2 km. de telegondola.

Structura de cazare:

Hotel OLYMP are 29 camere duble, 2 camere triple, 2 căsuţe si 4 apartamente. Camere duble (12 mp): pat matrimonial sau 2 paturi duble, vedere catre munti, incalzire, TV, telefon, acces internet, mini bar, podea acoperita cu mocheta, baie cu dus, uscator de par. Camere duble Lux (22 mp): pat matrimonial sau 2 paturi duble, canapea extensibila, vedere catre munti sau catre partia de ski, incalzire, TV, telefon, acces internet, mini bar, podea acoperita cu mocheta, baie cu dus, uscator de par. Apartament cu un dormitor (32 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, canapea extensibila, un dormitor si un living cu usa inermediara intre cele 2 unitati, incalzire, balcon, TV, telefon, acces internet, mini bar, podea acoperita cu mocheta, baie cu dus, uscator de par.

Servicii si facilitati:

Hotel OLYMP dispune de un restaurant cu 50 de locuri si semineu. Aici veţi găsi cele mai bune preparate din bucătăria bulgară şi internaţională, precum şi cele masi alese vinuri. Taverna tradiţională va încânta cu preparate delicioase şi servicii perfecte. Departe de pârtiile de schi aglomerate, vă puteţi relaxa în barul din hol cu băutura dumneavoastră preferată. Spa & petrecere a timpului liber: la dispoziţia oaspeţilor este o sală de fitness, sauna, jacuzzi, centru de masaj, piscină interioară, baie de aburi, sală de gimnastică. Servicii oferite de hotel: hotelul Olymp oferă 24/7 receptie, caseta cu caracter personal în condiţii de siguranţă, dulap de schi pentru echipament propriu, loc de joaca, activitati supravegheate pentru copii, acces la internet. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 01.12-25.12, 03.01-31.03: se poate anula cu 14 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 26.12-02.01: se poate anula se poate anula pana la data de 26.11.

Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.
Pentru perioada de Revelion (29.12-04.01), anularile facute dupa 31.10. si 30.11 se penalizeaza cu 100%. 

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 31.10 si 30.11 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.

Informatii pentru turisti:

Hotel OLYMP se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Bansko.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Septembrie 2011.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITA pentru cele mai multe camere!


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2020 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com