Pamporovo

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Aparthotel The Castle
  • Share on Facebook

ApartHotel THE CASTLE este renumit pentru pentru pozitia sa chiar in inima celebrilor munti Rodopi. Confortul si pozitia acestui complex este recunoscut, hotelurile ‘Castle’ ofera turistilor confortul maxim si posibilitatea  petrecerii vacantelor de iarna intr-un peisaj mirific. Locatia unica a hotelului este o conditie esentiala, acesta fiind locul preferat pentru vacantele de familie si dornici iubitori ai sporturilor de iarna, cu o infrastructura bine dezvoltata si organizata cu conditii de recreere si divertisment atit in sezonul de iarna cit si in cel de vara.

Localizarea unitatii de cazare:

ApartHotel THE CASTLE este situat in statiunea Pamporovo la numai 100 metri de partia de ski si drumul principal Plovdiv - Smolyan.

Structura de cazare:

ApartHotel THE CASTLE ofera oaspetilor sai 4 studiouri, 54 apartamente 1 dormitor, 9 apartamente 2 dormitoare. Studio (30 mp): pat dublu, kitchineta cu vase si tacamuri, ceainic electric, toaster, plita electrica, cu/fara cuptor, asiprator, cu/fara cuptor cu microunde, frigider, TV, DVD, radio, telefon, CD player, conexiune la internet, incalzire, semineu, cu/fara balcon, baie cu cada sau dus, podeaua este acoperita cu parchet si gresie. Apartament cu un dormitor (45 mp): pat dublu, usa comunicanta intre unitati, kitchineta cu vase si tacamuri, ceainic electric, toaster, plita electrica, cu/fara cuptor, aspirator, cu/fara cuptor cu microunde, frigider, TV, DVD, radio, telefon, CD player, conexiune la internet, incalzire, semineu, cu/fara balcon, baie cu cada sau dus, podeaua este acoperita cu parchet si gresie. Apartament cu doua dormitoare (55 mp): pat dublu, usa comunicanta intre unitati, kitchineta cu vase si tacamuri, ceainic electric, toaster, plita electrica, cu/fara cuptor, aspirator, cu/fara cuptor cu microunde, frigider, TV, DVD, radio, telefon, CD player, conexiune la internet, incalzire, semineu, cu/fara balcon, baie cu cada sau dus, podeaua este acoperita cu parchet si gresie.

Servicii si facilitati:

ApartHotel THE CASTLE dispune de centru wellness, fitness, sauna, solar, masaj, jacuzzi, restaurant, bar, restaurant traditional bulgaresc - mehana, pivnita de vinuri, lift, seif la receptie (contra cost, cca 2,5 eur/zi), internet wireless (in lobby), room service, magazin, bancomat, facilitati pentru persoanele cu disabilitati, depozit echipamente ski si snowbard, scoala de ski/snowboard, tenis de masa, centru inchirieri sanii. Pentru copii: meniu special, spatiu de joaca amenajat, patut pentru infanti. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 01.12-25.12, 03.01-31.03: se poate anula cu 14 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 26.12-02.01: se poate anula se poate anula pana la data de 26.11.2017.

Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.
Pentru perioada de Revelion (29.12-04.01), anularile facute dupa 31.10.2017 si 30.11.2017 se penalizeaza cu 100%. 

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 31.10.2017 si 30.11.2017 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.

Informatii pentru turisti:

ApartHotel THE CASTLE se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Pamporovo.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Septembrie 2011.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITA pentru cele mai multe camere!


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2020 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com