Bansko

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Bojur
  • Share on Facebook

Hotel BOJUR face parte din complexul de apartamente BOJURLAND si este deschis pentru vizitatori tot timpul anului şi oferă condiţii excelente pentru recreere, sport, turism, întâlniri de afaceri şi evenimente de companie şi sărbători.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel BOJUR este situat în centrul orasului Bansko la doar cateva minute de mers pe jos de tavernele cu divertisment şi zona comercială şi la 10 minute de telegondola. 

Structura de cazare:

Hotel BOJUR oferă oaspeţilor săi cazare confortabilă în camere modern mobilate şi spaţioase dispuse pe trei etaje, după cum urmează: 3 apartamente, 2 meisonettes şi 19 camere duble. Fiecare dintre ele sunt echipate cu TV, mini-bar, telefon, uscator de par, acces internet.

Servicii si facilitati:

Hotel BOJUR vă oferă următoarele facilităţi: restaurant, centru de fitness, biliard, rent-a-car, securitate, sauna, seif, jacuzzi, loc de joaca pentru copii, gratar, sala de conferinte, tenis de masă, lobby bar, masaj, baie de aburi, gratar, incalzire centrala, spălătorie, acces pentru persoane cu handicap. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 01.12-25.12, 03.01-31.03: se poate anula cu 14 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 26.12-02.01: se poate anula se poate anula pana la data de 26.11.

Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.
Pentru perioada de Revelion (29.12-04.01), anularile facute dupa 31.10 si 30.11 se penalizeaza cu 100%. 

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 31.10 si 30.11 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.

Informatii pentru turisti:

Hotel BOJUR se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Bansko.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Septembrie 2011.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITA pentru cele mai multe camere!


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com