Bansko

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Panorama Resort Spa
  • Share on Facebook

Hotel PANORAMA RESORT & SPA este un hotel de lux de 4 stele, complex proiectat modern cu un design modern si ofera turistilor confortul necesar petrecerii unui sejur relaxant.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel PANORAMA RESORT & SPA este situat in apropiere de hotelul St. Ivan Rilski, la 750 m distanta de Gondola, la 2 km de centrul statiunii Bansko.

Structura de cazare:

Hotel PANORAMA RESORT & SPA dispune de 75 studiouri, 47 camere duble, 72 apartamente cu un dormitor si 8 apartamente cu doua dormitoare. Studiourile si apartamentele sunt dotate cu chicineta utilata, TV satelit si balcon cu vedere spre muntii Pirin si spre statiune.

Servicii si facilitati:

Hotel PANORAMA RESORT & SPA dispune de restaurant, lobby bar, sala de conferinte si internet. Servicii de spa şi de petrecere a timpului liber: la dispoziţia oaspeţilor sunt o sală de fitness, piscină interioară, saună, baie de aburi, jacuzzi, baie turcească. Servicii hotel: sala de conferinte complet echipate, sala de internet. Contra Cost: biliard, tenis de masa, masaj, jacuzzi, bai turcesti, tratamente Spa. Gratuit: shuttle bus pana la statia de Gondola, piscina interioara, sauna, baie de aburi, fitness. Parcare garaj (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 01.12-25.12, 03.01-31.03: se poate anula cu 14 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 26.12-02.01: se poate anula se poate anula pana la data de 26.11.

Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.
Pentru perioada de Revelion (29.12-04.01), anularile facute dupa 31.10 si 30.11 se penalizeaza cu 100%. 

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 31.10 si 30.11 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.

Informatii pentru turisti:

Hotel PANORAMA RESORT & SPA se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Bansko.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Septembrie 2011.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITA pentru cele mai multe camere!


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com