Borovets

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Lavina
  • Share on Facebook

Hotel LAVINA este deschis pentru vizitatori si turisti de la începutul anului 2005 si oferă oaspeţilor săi un sejur confortabil.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel LAVINA se afla in centrul staţiunii, la 10 de metri de telescaun, 25 m de hotelul Rila. Datorită locaţiei sale în imediata apropiere a ascensorului, pentru oaspeţii nu va fi dificil sa ajunga la partiile de schi.

Structura de cazare:

Hotel LAVINA dispune de 9 camere duble cu posibilitate pentru pat suplimentar, 2 apartamente cu un dormitor si doua dormitoare. Acestea sunt toate luxos decorate şi dotate cu mobilier de clasa excelenta. Camere duble (18 mp): dispun de 2 paturi, TV, WiFi contra cost, telefon, baie cu dus, prosoape, cosmetice, pardoseala cu parchet, pat suplimentar. Apartamente cu un dormitor (48 mp): sunt formate din living si dormitor. Curatenia se face zilnic, lenjeria se schimba o data/saptamana, iar prosoapele de 3 ori/saptamana.

Servicii si facilitati:

Hotel LAVINA are un restaurant unde se gateste micul dejun ca acasa, bucatarie traditional bulgareasca si internationala. Incalzire centrala. Sport si distractie: inchiriere de schi, lecţii de schi, garderoba de schi. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 01.12-25.12, 03.01-31.03: se poate anula cu 14 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 26.12-02.01: se poate anula se poate anula pana la data de 26.11.2017.

Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.
Pentru perioada de Revelion (29.12-04.01), anularile facute dupa 31.10.2017 si 30.11.2017 se penalizeaza cu 100%. 

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 31.10.2017 si 30.11.2017 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.

Informatii pentru turisti:

Hotel LAVINA se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Borovets.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Septembrie 2010.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITA pentru cele mai multe camere!


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari, sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com