Pamporovo

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Aparthotel Green Life Family
  • Share on Facebook

ApartHotel GREEN LIFE FAMILY (Ex EVRIDIKA HILLS) are o arhitectura moderna care se prezinta în stil tradiţional Rhodope.

Localizarea unitatii de cazare:

ApartHotel GREEN LIFE FAMILY (Ex EVRIDIKA HILLS) se afla la 340 m de pârtiile de schi si la 1 km de centrul statiunii Pamporovo.

Structura de cazare:

ApartHotel GREEN LIFE FAMILY (Ex EVRIDIKA HILLS) este format din doua cladiri cu 6 etaje Vila Amata si Vila Orpheica. Hotelul ofera cazare la 86 camere duble, studiouri, apartamente cu 1 sau 2 dormitoare. Apartamentele sunt dotate cu bucatarie complet echipata, un televizor cu ecran plat şi un DVD player, semineu si balcon cu vedere panoramica spre Pamporovo sau varful Snezhanka. Toate apartamentele au o chicinetă complet echipată și un dulap separat pentru schiuri.

Servicii si facilitati:

ApartHotel GREEN LIFE FAMILY (Ex EVRIDIKA HILLS) dispune de un restaurant, taverna cu semineu, barbeque, un club de noapte şi un disco club, lobby bar, fitness, sauna, baie de aburi, camera depozitare echipamente de schi, parcare, teren de joaca pentru copii, wi-fi internet in lobby. Hotelul oferă toate condițiile necesare nu numai pentru recreere, sport și diverse distracții, ci și pentru organizarea de conferințe, seminarii și vacanțe pentru copii. Animalele de companie sunt permise în incinta hotelului. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 01.12-25.12, 03.01-31.03: se poate anula cu 14 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 26.12-02.01: se poate anula se poate anula pana la data de 26.11.2017.

Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.
Pentru perioada de Revelion (29.12-04.01), anularile facute dupa 31.10.2017 si 30.11.2017 se penalizeaza cu 100%. 

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 31.10.2017 si 30.11.2017 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.

Informatii pentru turisti:

ApartHotel GREEN LIFE FAMILY (Ex EVRIDIKA HILLS) se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Pamporovo.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Septembrie 2011.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITA pentru cele mai multe camere!


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com