Antalya

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Zena Resort
  • Share on Facebook

Hotel ZENA RESORT a fost construit cu o realizare arhitecturala impresionantă si are privelisti încântătoare la mare si ofera vacante confortabile si de calitate, camere spatioase, spatiu exterior compact si personal ospitalier, fiind recomandat pentru vacante cu familia, inclusiv cu copii.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel ZENA RESORT este situat în staţiunea Antalya pe malul marii. Hotelul a fost construit in anul 2004, are o suprafata totala de 17 000 mp, ultima renovare a avut loc in anul 2009 si este compus dintr-o cladire cu 3 nivele.

Structura de cazare:

Hotel ZENA RESORT oferă cazare confortabilă in 204 camere duble (2 camere pentru persoane cu dizabilitati, maxim 4 pers., 30 mp); 8 family room cu 2 camere (2 dormitoare cu usa, maxim 5 pers., 55 mp), 2 junior suite room cu 2 camere (living, dormitor cu usa, maxim 4 pers., 55 mp). Camere duble (30 mp): 2 paturi twin, canapea extensibila, aer conditionat, baie cu cada, uscator de par, televizor, telefon, mini bar, balcon, seif in camera (contra cost), podea acoperita cu parchet.

Servicii si facilitati:

Hotel ZENA RESORT ofera oaspetilor sai un restaurant principal, restaurant a la carte (pescaresc sau italian - cu rezervare, gratuit), 7 baruri, piscina exterioara, piscina interioara, 2 tobogane, cabinet medical, centru SPA, centru Thalasso, coafor, lant de magazine, spalatorie si 2 sali de conferinte (80-150 persoane). Relaxare si sport: gratuit: baie turceasca, sauna, baie cu aburi, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, mini-fotbal, tenis de masa, darts, bocce, program de animatie, discoteca si internet Wi-Fi (in lobby). Contra cost: masaj, biliard, jocuri video, internet cafe, sporturi nautice si lectii de diving. Pentru copii: bufet, piscina, loc de joaca, mini-club (4-12 ani) si bona (contra cost). Plaja este proprie cu nisip/pietris, ponton si bar pe plaja (gratuit). Piscina si plaja: umbrelele, sezlongurile, saltelele si prosoapele de plaja sunt oferite gratuit, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Informatii pentru turisti:

Hotel ZENA RESORT se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Antalya.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour Romania de la 10 Aprilie 2013.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour ROMANIA, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!



Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com