Didim

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Kartel
  • Share on Facebook

Hotel KARTEL este o alegere ideala, mai ales pentru tineri, precum şi economic pentru a avea o vacanţă de neuitat.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel KARTEL este situat la 100 de metri de plaja renumita pentru nisipul ei de aur, ideal pentru o vacanta de vara, în Altinkum.

Structura de cazare:

Hotel KARTEL are 50 camere standard. Toate camerele sunt dotate cu TV, aer condiţionat, minibar, telefon, uscator de par, cabină de duş/WC şi balcon.

Servicii si facilitati:

Hotel KARTEL detine un restaurantul principal, restaurant a la carte, snack bar, bar la piscina, lobby bar, salon TV, sala de jocuri, muzică live, închirieri auto, servicii medicale, room service. Vă veţi bucura de asemenea de wind surfing, canoe, volei pe plajă, banane si piscina pentru copii.

Informatii pentru turisti:

Hotel KARTEL se vinde bine pe website-ul nostru.

Una dintre alegerile noastre de top din Didim.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour Romania de la 01 Mai 2012.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour ROMANIA, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com