Kosharitsa

KOSHARITSA este un sat mic, situat în municipiul Nessebar, în regiunea Burgas. Ea are o locație foarte bună la doar 4 kilometri de Sunny Beach Resort.
Satul pitoresc este frumos amplasat la poalele Emine din Balcani, o parte a Vechiului Munte balcanic Range. Dezvăluie vederi de neuitat spre munte și, în același timp, in apropierea marii și de plajele minunate din Sunny Beach un loc perfect pentru o vacanță de vară relaxantă.
Istoric: Kosharitsa a fost mai întâi locuita de traci, care mai târziu sau amestecat cu slavii și proto-Bulgarilor. Teritoriul din jurul satului și-a păstrat numeroase urme și descoperiri valoroase din epoca romană.
În timpul uneia dintre etapele istorice, satul a căzut sub stăpânirea Bizanțului și mai târziu sa întors înapoi la bulgari, iar apoi regiunea a fost din nou cucerită de bizantini, care urmează să fie confiscate de către Imperiul Otoman după aceea. Până la eliberarea Bulgariei, teritoriul rămâne sub dominația turcă, cu toate că acest lucru nu afectează stilul de viață bulgar simt comun al populației locale.
Satul în sine a fost găsit de la începutul secolului al XIX-lea.
Ivan și moștenitorii lui sunt considerați a fi fondatorii satului. Sa stabilit în ținuturile Kosharitsa de astăzi, în 1846. El a avut oi și o colibă ​​în apropierea . Aici el a găsit coloniști Sarakioi și Karabunar, care la ajutat să se stabilească in satul care a purtat mai întâi numele Kashla-Dere. Kosharitsa numele a venit mai târziu. Ea vine de la cuvântul "koshara" – crescatori de bovine, care a fost principala ocupație în localitate.
Astăzi, satul este deosebit de fermecător - a păstrat și frumusețea curatenie. Satul este situat la poalele lanțului muntos balcanic și oferă vederi magnifice - spre vechi Nessebar spre Est, Pomorie la sud, iar într-o zi senină se poate observa dealurile muntelui Strandga. De renume mondial live și stațiune Sunny Beach este situat într-o imediata apropiere a satului Kosharitsa. Sunny Beach oferă numeroase activități de divertisment și viața de noapte excelentă.
În imediata vecinătate a satului este rezervația naturală "Kalinata". Există un habitat natural al ghiocel torfaceous și viața unică a plantelor în pădure deasă "Kalinata". Kosharitsa este listat in Natura 2000 (o rețea de arii protejate în Europa). traseul principal ornitologie trece deasupra satului, de asemenea.
In zilele noastre din regiune oferă armonie, frumusetea si linistea naturii clare si virgine. Toate aceste avantaje transforma satul într-un site atractiv pentru cei care formeaza peste tot, care dețin vile de vară și apartamente de vacanță în localitate. Liniștea aici garantează sănătos și relaxați-vă de stres de relief ale vieții de zi cu zi, precum și plajele de nisip și de viața de noapte sălbatice sunt la doar 10 minute de mers cu mașina.
Kosharitsa a fost recent în curs de dezvoltare, în timp ce o mulțime de investiții sunt realizate în regiune. Există o varietate de planuri de dezvoltare de proiecte, inclusiv construirea unui teren de golf în Kalinata Domeniul și construirea de complexe de reședință moderne. Multe proprietăți de vânzare în regiune sunt oferite, de asemenea.
Sport și turism: Kosharitsa oferă oportunități foarte bune pentru turismul sportiv, inclusiv ciclism montan, pescuit si vanatoare. Vei fi surprins de frumusețea naturală a locului. Dacă doriți ca să experiență o vacanță diferită de vară, sat mic este cu siguranta provocarea potrivita pentru tine!


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Tip oferta:
    Categoria de cazare:
    Tip transport:
    Tip masa:
Rezervare telefonica sau email

Oferte Kosharitsa

Cazare Aparthotel Complex Sunset

Aparthotel Complex Sunset Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Kosharitsa, Bulgaria)

ApartHotel COMPLEX SUNSET se afla la 6 km de Sunny Beach. Serviciile oferite sunt unele de inalta calitate, menite a transforma vacanta turisti...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 1 Iunie 2024 - 10 Septembrie 2024 )
Tip transport: Individual;
Tip masa: Fara Masa (RO); Supliment Mic Dejun; Supliment DemiPensiune;

pret incepand de la
20 €

ApartHotel COMPLEX SUNSET

Regim de masa: Numai Cazare        

Categorie: 3*              

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

Strudio Standard

Apartament

2 pers.

Cu un dormitor

Cu un doua dormitoare


4 pers.

6 pers.

Perioada

Sejur minim


01.06.2024 – 17.06.2024

3 nopti

40

42

51

18.06.2024 – 08.07.2024

3 nopti

48

53

59

09.07.2024 – 19.08.2024

3 nopti

56

61

69

20.08.2024 – 02.09.2024

3 nopti

48

53

59

03.09.2024 – 10.09.2024

3 nopti

40

42

51

Supliment mic dejun (optional)

Adult: 10 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/zi.

Supliment demipensiune (optional)

Adult: 19 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 10 euro/zi.

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/sejur.

EARLY BOOKING

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 01.03.2024 – reducere de 15 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 15.04.2024 – reducere de 10 %.

Reduceri

Copiii (0 – 2 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: mic dejun, demipensiune (functie de pacxhetul ales)- bufet suedez. Wifi in lobby- ul hotelului si la receptive.

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati tarifele sunt la cerere.
Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com