Bulgaria Statiuni Litoral 2024
Balchik

Balchik (Bulgara: Балчик; Turca: Balchik; Greaca: Κρουνοι, Krounoi, Διονυσοπολις, Dionysopolis) este un oras de coasta si statiune la Marea Neagra, in sudul zonei Dobruja din nord-estul Bulgariei. Localitatea este in judetul (oblast) Dobrich, la 42 km nord-est de Varna. Orasul se intinde de-alungul teraselor deluroase ce coboara de pe platoul Dobruja pana la mare.
Istoria locului:
1 - Veche asezare traca.
2 - Colonie antica greceasca (ionica) in Moesia. Initial numita Krounoi. A fost redenumita Dionysopolis dupa ce o statuie a zeului Dionysus a fost descoperita in mare.
3 - Fortareata greco-bizantina.
4 - Sub dominatia imperiului oroman, orasul a capatat numele ce-l poarta si in prezent. S-ar putea ca acest nume sa provina dintr-un cuvant gagauz ce inseamna "oras mic", in opozitie cu Varna care era "orasul mare". Alta parere este ca actualul nume provine din numele propriu Balik.
Dupa eliberarea Bulgariei, agricultura a luat avant iar Balchik s-a dezvoltat ca centru al zonei. Punct de export al cerealelor si capitala a districtului. Mai tarziu a devenit un important centru turistic.
Compozitia etnica s-a schimbat treptat, de la majoritar gagauza si tatara/turca, catre predominant bulgara. Totusi, orasul inca pastreaza o minoritate turca de 16% iar moscheele otomane le pastreaza identitatea.
In perioadele 1913-1916 si 1919-1940, Balchik a fost parte din Romania.
Pe perioada administratiei romane, palatul din Balchik a fost rezidenta de vara favorita a Reginei Maria de Romania si a familiei. Aici se gaseste vila in stil oriental a reginei, unde, conform dorintei reginei, a fost tinuta inima ei, pana in 1940 cand prin Tratatul de la Craiova zona a fost retrocedata Bulgariei. Atunci, inima reginei a fost mutat in Romania.
Azi, palatul reginei si gradina botanica din apropiere sunt cele mai populare obiective turistice.

REGINA MARIA - O INIMA CIT O TARA (2007-2008) A fost iubită de oamenii obişnuiţi şi curtată de politicienii dornici să intre în augustele-i graţii. 45 de ani, regimul comunist a alungat familia regală a României din ţară şi din conştiinţa publică.
După revoluţie, Regina Maria s-a întors triumfătoare. Astăzi, prinţesa engleză prin venele căreia curgea sîngele ţarilor, căsătorită cu un principe german pentru a domni peste o mică ţară din Est subjugă şi fascinează, aşa cum a făcut-o şi în timpul vieţii.  

"LA REGINA!". I-au fost redescoperite şi editate scrierile. Istoricii au discutat rolul jucat în viaţa politică a ţării. Oamenii obişnuiţi au aflat amănuntele "picante" de care viaţa suveranei nu a dus lipsă. Locurile prin care îi plăcea să zăbovească au devenit, în timp, interesante pentru amatorii de călătorii. "Să mergem la Regina", se agitau vara trecută doi prichindei năbădăioşi în faţa intrării la castel. "L-am vizitat de cinci ori, dar văd că nu s-au plictisit", ne-au explicat părinţii, surprinşi şi ei de stăruinţa puştilor de-a merge "la Regina".

LUMINĂ DE BALCIC. Dintre acestea, Balcicul i-a fost cel mai aproape de inimă Mariei. Artiştii plastici din toate timpurile încearcă să "prindă" şi să redea farmecul unui loc special. Nu doar pentru că i-a plăcut Reginei, ci pentru că, în opinia pictorului George Mircea,  Balcicul chiar e "de pictat". Lumina specială, îmbinarea cu totul neobişnuită a formelor de relief, bogăţia de culori, nevoia de a reînnoda legătura cu pictura interbelică îi aduc an de an pe artiştii plastici la castelul Reginei, care reprezintă o permanentă sursă de inspiraţie. În cadrul proiectului "Pictori de azi la Balcic", de cinci ani, Elite Art Club UNESCO organizează tabere de creaţie în staţiunea bulgară şi, de asemenea, expune cu diferite prilejuri creaţiile realizate la Balcic.   

NEMURITORII. Pentru a marca cei 70 de ani scurşi de la moartea Reginei Maria, Elite Art Gallery, brand al Elite Art Club UNESCO a vernisat joi, 17 iulie, expoziţia "O inimă cît o ţară", în onoarea suveranei României. Începînd de luni, 21 iulie, expoziţia poate fi vizitată la Elite Art Gallery cu programare prealabilă. Preţul lucrărilor variază între 250 şi 5.000 de euro. Elementul de noutate faţă de celelalte expoziţii realizate în cadrul proiectului "Pictori de azi la Balcic" îl reprezintă tablourile în mărime naturală ale celor doi suverani, opera artistului Ion Drăgici. Balcicul nu este lăsat să moară. Surprins pe pînze ori pe hîrtie, pictat în maniere diferite de artişti cu personalităţi distincte, Balcicul şi Regina Maria vor mai trăi cel puţin cît tablourile realizate de Marilena Murariu, Ion Lazăr, Cristian Paraschiv, George Mircea, Vitalie Budescu, Mihai Ţăruş, Angela Tomaselli, Mihai Sîrbulescu, Larisa Astreyn, Simion Crăciun, Ana-Ruxandra Ilfoveanu, Alexandru Andronache, Emilia Pop, Pierre Zoran Petrel, Mirela Trăistaru, Andreea Flondor Palade. Autor: Cristina Diac, "Jurnalul National"
LEGAND FIRELE UNEI TRADITII INTRERUPTE. PICTORI ROMANI DE AZI LA BALCIC (04-07-2006)

Trecusem fara sa dau importanta, pana acum, peste un titlu de expozitie: "Pictori romani de azi la Balcic". O expozitie de grup in plus, o serie de peisaje in plus, dintr-o parte a Dobrogei indelung frecventata de pictorii si artistii in general interbelici, mi-am spus.Dar artistul e pe urmele himerei. Privind mai indeaproape ideea "Pictori romani de azi la Balcic", am vazut insa ca lucrurile nu sunt atat de simple. Traditia interbelica exercita inca o fascinatie deosebita asupra oamenilor din zona artelor plastice. N-as putea spune daca artistii care lucreaza acolo anual se duc pentru a-i reintalni, cumva, "peste mode si timp", pe Satmari, Cecilia Cutescu Storck, Darascu, Steriadi, Ghiata, Tonitza, Theodorescu-Sion, Petrascu, Ipolit Strambu, Kimon Loghi si atatia altii. Ei insisi, cei de azi, nu declara asta. Balcicul a fost, asa cum spune Doina Pauleanu, istoric de arta si directorul Muzeului de Arta din Constanta (bogat impodobit cu Balcicuri interbelice pictate), un fel de moda, la fiecare salon anual aparand mai multe peisaje de-acolo, pana a-i face pe criticii timpului sa exclame "iar Balcic!". Istoricul de arta Adrian Silvan-Ionescu observa insa ca Balcicul a tinut loc de sud al Frantei pentru pictorii romani, care nu practicasera la timp baia de lumina impresionista. Ca-ntotdeauna, adaug, curentul artistic european a venit tarziu la noi. E drept, Balcicul acelor timpuri nu a fost raiul impresionistilor romani, ci a deschis cumva o pagina de impresionism in opera unor pictori romani, cei mai importanti, care practicau o pictura de alta factura. Ceea ce a acaparat intreaga opera a atator pictori occidentali, francezi mai ales, am numit impresionismul, a constituit un capitol din opera mai multor pictori romani. Curios, dupa cedare, Balcicul nu a devenit un punct de atractie pentru pictorii bulgari. Si nici azi nu este, desi in cladirile anexa ale castelului a functionat mult timp o casa de creatie, iar acum e un centru cultural.  

In cautarea Balcicului de altadata  

Azi orasul Balcic nu mai are aproape nimic din ceea ce vedem si stim ca avea Balcicul de altadata. Pana prin 1970 se mai pastrau semnele accentuate ale unui Balcic pitoresc, turcesc si tataresc, incapatanandu-se sa ramana un Isarlac incremenit in timp. Azi mai sunt putine cladiri de atunci. In locul lor, comunismul bulgar a sadit cunoscutele blocuri sovietice, prezente si la noi in mii si mii de exemplare triste. Numai dealurile au ramas aceleasi, albe, de calcar, iar izvoarele pe langa care Regina Maria si-a asezat castelul cu minaret mai curg si azi, ca in Lancramul lui Lucian Blaga.
Regina Maria a fost, de altfel, sufletul acelei colonii de artisti, neorganizata de nimeni, doar de ei insisi, "sultana" tatarilor fiind ademenita aici de un pictor: Alexandru Satmari. O viata mondena si artistica a colcait aici, insa foarte putin: de prin 1925 si pana la cedarea Cadrilaterului, in 1940. Urmele acesteia se regasesc intai si intai in atatea tablouri ale unor pictori celebri, dar si in jurnale de scriitori, precum acela al lui Mihail Sebastian (acesta din urma noteaza ca venea la Balcic cu avionul). Redescoperirea unui Balcic himeric este ceea ce urmareste EliteArt Club UNESCO, organizand anual, din 2004 incoace, o tabara de pictura la care au participat, in 2004, Gabriela Draghici, Ion Draghici, Cristina Ilias, Marilena Murariu (cea care a avut ideea), Virgiliu Parghel, Luca Puscasu, in 2005: Marcel Chitac, Serbana Dragoescu, Silvia Cambir, Marilena Murariu, Emanoil Mazilu, Minu Movila, Mihai Sarbulescu, Dan Palade, Ilie Boca. Lucrarile acestora se pot vedea in Muzeul de Arta din Constanta, unde Doina Pauleanu le-a consacrat un spatiu special.  

Tricolorul romanesc la restaurante bulgaresti  

Cum cobori pe aleea-bazar spre castel ("dvoreta"), te izbeste prezenta mai multor drapele romanesti, arborate la cateva restaurante care, de asemenea, te invita in limba romana, sa intri. Primul gand care-ti vine: si cat tapaj s-a facut pentru tricolorul maghiar arborat cateva ore in vreun oras transilvan! De altfel insusi faptul ca autoritatile bulgare permit aceasta manifestare artistica romaneasca pe un teritoriu care a apartinut candva Romaniei este o dovada de deschidere. Sau un semn de compatibilitate cu Uniunea Europeana. Multe altele nu se vad chiar la tot pasul.  

Coasta de Argint si pictorii de azi  

Seria a treia a taberei de la Balcic mai era inca acolo, in amplele gradini ale castelului Reginei Maria, cand am ajuns eu acolo, impreuna cu alti ziaristi, saptamana trecuta. Tocmai isi terminau, ca sa zic asa, misiunea. Anul acesta au fost la Balcic: Angela Tomaselli, Manolescu Nita Ioan, Ana Ruxandra Ilfoveanu, Felix Lupu, Larisa Astreyn, Mihai Tarus, Tudor Mitroi, Alexandru Andronache. Doamna Mihaela Dragomir, presedinte al EliteArt Club UNESCO a declarat: "Ne dorim ca proiectul sa se dezvolte si sa aducem mereu mai mult din ceea ce a reprezentat Balcicul pentru artistii interbelici." Dar acest lucru e cu neputinta, nici Balcicul si nici pictorii nemaifiind ceea ce erau in perioada interbelica. E, insa, cu putinta altceva: o recuperare spirituala a unui spatiu foarte apropiat de Romania, care a facut scurt timp parte din istoria noastra si care poate genera alte opere de arta, de factura cu totul deosebita, asa cum declara la intalnirea cu presa unul dintre participantii de azi, Tudor Mitroi. Artist preocupat de harti, Tudor Mitroi a avut posibilitatea sa-si aplice obsesia asupra unui alt spatiu, asa cum si cei care n-au spus asta vor fi facut. "Cerul il schimbi, nu sufletul, marea trecand-o" (am citat din memorie, deci, poate, inexact) spunea Eminescu. Or, cerul de la Balcic a favorizat atatea lucrari remarcabile de arta, incat noua incercare, provocata de un club UNESCO si de o agentie de turism, poate fi benefica. Candva, poate, cineva o sa scoata un album cu acest titlu, corespondentul celui semnat de Doina Pauleanu, despre artistii interbelici care au pictat Balcicul, ignorand foarte des marea si aplecandu-se mai ales asupra pitorescului caselor si figurilor omenesti sau a luminii arbotoare reflectate de dealurile de calcar de deasupra acestui oras-album, cum il porecleste chiar organizatorul noii serii, ELITE ART Club UNESCO. Autor: Nicolae PRELIPCEANU, "Romania Libera"


MULTUMIM : Autor: Cristina Diac, "Jurnalul National" ; Autor: Nicolae PRELIPCEANU, "Romania Libera"


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Tip oferta:
    Categoria de cazare:
    Tip transport:
    Tip masa:
Rezervare telefonica sau email

Oferte Bulgaria Statiuni Litoral 2024 Balchik

Cazare Hotel Balchik

Hotel Balchik Categoria de cazareCategoria de cazare+
(Balchik, Bulgaria)

Hotel BALCHIK se află la doar câteva minute de mers pe jos de Grădina Botanică și Palatul Reginei Maria...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 1 Aprilie 2024 - 31 Octombrie 2024 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Fara Masa (RO); Supliment Mic Dejun;

pret incepand de la
16 €

Hotel BALCHIK

Regim de Masa: Numai Cazare                    

Categorie: 2*+                  

Tarife / persoana / noapte

TIPUL DE CAMERA

Adult in DBL

SGL

Copil (2 – 16 ani) pe pat stationar

Copil (2 – 16 ani) pe pat suplimentar

Adult pe pat suplimentar

Camera dubla standard – 2 adulti, 2 adulti + 1 copil, 3 adulti

Perioada

Sejur minim


01.04.2024 – 31.05.2024

3 nopti

16 €

26 €

14 €

N / A

N / A

01.06.2024 – 19.06.2024

4 nopti

18 €

27 €

15 €

N / A

N / A

20.06.2024 – 10.07.2024

5 nopti

20 €

30 €

17 €

N / A

N / A

11.07.2024 – 24.08.2024

5 nopti

21 €

32 €

18 €

N / A

N / A

25.08.2024 – 15.09.2024

4 nopti

18 €

27 €

15 €

N / A

N / A

16.09.2024 – 30.10.2024

3 nopti

16 €

26 €

14 €

N / A

N / A

Supliment Mic Dejun (optional)

Adult: 3 euro/zi.

Copil (2 – 16 ani): 3 euro/zi.

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (2 – 16 ani): 4 euro/sejur.

Reduceri

Copil pina la 2 ani – gratuit.

Preturile includ

Cazare fara masa, masa mic dejun - bufet suedez, piscina exterioara si interioara, umbrele si sezlonguri la piscina, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel Olimpia Supersnab

Hotel Olimpia Supersnab Categoria de cazareCategoria de cazare
(Balchik, Bulgaria)

Hotel OLIMPIA SUPERSNAB se afla pe malul estic al litoralului bulgar, in zona Dvoretsa in Balchik sau “oraş...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 1 Iunie 2024 - 22 Septembrie 2024 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Fara Masa (RO); Supliment Mic Dejun; Supliment DemiPensiune;

pret incepand de la
16 €

Hotel OLIMPIA SUPERSNAB

Regim de masa: Numai cazare

Categorie: 2*                  

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

Camera Dubla

Camera single

2 adulti

2 adulti + 1 copil

1 adult

1 adult + 1 copil

1 adult + 2 copii
De la

Pana la

Sejur minim


 

 

 

01.06.2024

21.06.2024

3 nopti

32

35

23

25

22.06.2024

05.07.2024

4 nopti

35

38

25

26

06.07.2024

18.08.2024

5 nopti

38

41

27

28

19.08.2024

08.09.2024

4 nopti

35

38

25

26

09.09.2024

22.09.2024

3 nopti

32

35

23

25

TIPUL DE CAMERA

Family Room

2 adulti

3 adulti

3 adulti + 2 copii

5 adulti

1 adult + 2 copii

2 adulti + 2 copii

4 adulti + 1 copil

 


3 adulti + 1 copil

 

 

01.06.2024

21.06.2024

3 nopti

34

44

49

51

22.06.2024

05.07.2024

4 nopti

37

49

54

56

06.07.2024

18.08.2024

5 nopti

40

53

59

62

19.08.2024

08.09.2024

4 nopti

37

49

54

56

09.09.2024

22.09.2024

3 nopti

34

44

49

51

Supliment mic dejun (optional)

Adult: 7 euro/zi.

Copil (3 – 14 ani): 7 euro/zi.

Supliment demipensiune (optional)

Adult: 9 euro/zi.

Copil (3 – 14 ani): 9 euro/zi.

Supliment baby cot (optional)

5 euro/zi

 

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (3 – 14 ani): 6 euro/sejur.

EARLY BOOKING

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 28.02.2024 – reducere de 10 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 30.04.2024 – reducere de  7 %.

Reduceri

Copiii (0 – 3 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: fara masa, mic dejun, demipensiune (functie de pachetul ales): bufet suedez, piscine, umbrele si sezlong la piscine, tenis de masa.

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel White House

Hotel White House Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Balchik, Bulgaria)

Hotel WHITE HOUSE este considerat locul perfect pentru relaxare si ideal pentru familiile cu copii. Reprezinta o posibilitate de concediu comod si placut în ORASUL ALB cu multe atractii turistice si sportive, inclu...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 3 Ianuarie 2024 - 20 Decembrie 2024 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Fara Masa (RO); Supliment Mic Dejun;

pret incepand de la
20 €

Hotel WHITE HOUSE

Regim de masa: Numai Cazare

Categorie: 3*                  

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla standard

Studio

2 adulti

2 adulti + 1 copil

3 adulti

2 adulti + 2 copii


 

 

3 adulti + 1 copil

De la

Pana la

Sejur minim


03.01.2024

25.04.2024

3 nopti

40

41

45

45

26.04.2024

20.06.2024

4 nopti

47

48

52

53

21.06.2024

25.08.2024

5 nopti

58

59

63

65

26.08.2024

30.09.2024

4 nopti

47

48

52

53

01.10.2024

20.12.2024

3 nopti

40

41

45

45

Supliment mic dejun (optional)

Adult: 9 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/zi.

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/sejur.

Reduceri

Copiii (0 – 2 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: fara masa, mic dejun (functie de pachetul ales), A/C. Gratuit! Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit. NOU: Permis cu animale pina la o greutate max. 10 kg. cu plata suplimentara de 6 euro/zi.

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel Mistral

Hotel Mistral Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Balchik, Bulgaria)

Hotel MISTRAL dispune de cele mai moderne amenajari, restaurant-terasa pe malul marii, sala de conferinte si tot ceea ce este necesar pentru o intalnire de afaceri si o vacanta placuta si odihnitoare....
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 2 Ianuarie 2024 - 23 Decembrie 2024 )
Tip transport: Individual; Autocar; La Cerere;
Tip masa: Mic Dejun (BB);

pret incepand de la
21 €

Hotel MISTRAL

Regim de masa: Mic Dejun

Categorie: 4*                

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla economy

SGL

2 adulti

1 adult

1 adult + 1 copil

De la

Pana la

Sejur minim

 

 

02.01.2024

30.04.2024

3 nopti

41

52

01.05.2024

31.05.2024

3 nopti

56

67

01.06.2024

10.07.2024

3 nopti

61

72

11.07.2024

31.08.2024

3 nopti

72

82

01.09.2024

15.09.2024

3 nopti

61

72

16.09.2024

30.09.2024

3 nopti

56

67

01.10.2024

23.12.2024

3 nopti

41

52

TIPUL DE CAMERA (tarife / unitate / noapte) – vedere la mare

 

Camera dubla standard vedere la mare

Studio

Apt cu un dormitor

SGL

Economy

2 adulti

2 adulti

1 adult

1 adult + 1 copil

2 adulti + 1 copil

2 adulti + 1 copil

1 adult + 1 copil

2 adulti

2 adulti + 2 copii

2 adulti + 2 copii

02.01.2024

30.04.2024

3 nopti

51

61

83

85

01.05.2024

31.05.2024

3 nopti

66

76

99

101

01.06.2024

10.07.2024

3 nopti

72

81

114

116

11.07.2024

31.08.2024

3 nopti

82

91

125

127

01.09.2024

15.09.2024

3 nopti

76

81

114

116

16.09.2024

30.09.2024

3 nopti

66

76

99

101

01.10.2024

23.12.2024

3 nopti

52

61

83

85

Supliment cina (optional)

Adult: 17 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 10 euro/zi.

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/sejur.

EARLY BOOKING

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.03.2024 – reducere de 15 %, valabil numai pentru perioada 01.06. – 15.09.2023.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 30.04.2024 – reducere de 10 %, valabil numai pentru perioada 01.06. – 15.09.2023.

Reduceri

Copiii (0 – 2 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: mic dejun, A/C. Gratuit! Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel Morska Zvezda

Hotel Morska Zvezda Categoria de cazareCategoria de cazare+
(Balchik, Bulgaria)

Hotel MORSKA ZVEZDA se afla pe malul estic al litoralului bulgar, in zona Dvoretsa in Balchik sau “oraşul alb de la Marea Neagră”. Oamenii pot afla aici o...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 3 Mai 2024 - 22 Decembrie 2024 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Mic Dejun (BB); Supliment DemiPensiune; Supliment Pensiune Completa;

pret incepand de la
21 €

Hotel MORSKA ZVEZDA

Regim de masa: Mic Dejun  

Categorie: 2*+                  

Tarife / persoana / noapte

TIPUL DE CAMERA

Adult in DBL

SGL

Copil (2 – 13 ani) pe pat stationar

Copil (2 – 13 ani) pe pat suplimentar

Adult pe pat suplimentar

Camera dubla standard – min. 2 adulti, max. 2 adulti + 1 copil, 3 adulti

Perioada

Sejur minim


03.05.2024 – 16.06.2024

2 nopti

21

27

11

gratuit

16

17.06.2024 – 30.06.2024

2 nopti

22

29

12

gratuit

17

01.07.2024 – 20.07.2024

3 nopti

24

32

13

gratuit

19

21.07.2024 – 31.07.2024

3 nopti

25

33

14

gratuit

20

01.08.2024 – 20.08.2024

4 nopti

27

37

15

gratuit

21

21.08.2024 – 31.08.2024

3 nopti

24

32

13

gratuit

19

01.09.2024 – 07.09.2024

2 nopti

22

29

12

gratuit

17

08.09.2024 – 22.12.2024

2 nopti

21

27

11

gratuit

15

TIPUL DE CAMERA

Studio standard

Apartament standard

2 adulti + 1 copil, 3 adulti + 1 copil

2 adulti + 1 copil, 3 adulti + 1 copil

4 adulti

4 adulti

03.05.2024 – 16.06.2024

2 nopti

48

54

17.06.2024 – 30.06.2024

2 nopti

51

58

01.07.2024 – 20.07.2024

3 nopti

57

64

21.07.2024 – 31.07.2024

3 nopti

59

67

01.08.2024 – 20.08.2024

4 nopti

64

73

21.08.2024 – 31.08.2024

3 nopti

57

64

01.09.2024 – 07.09.2024

2 nopti

51

58

08.09.2024 – 22.12.2024

2 nopti

48

54

Supliment HB (optional)

Adult: 13 euro/zi.

Copil (2 – 13 ani): 9 euro/zi.

Supliment FB (optional)

Adult: 20 euro/zi.

Copil (2 – 13 ani):11 euro/zi.

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (2 – 13 ani): 6 euro/sejur.

EARLY BOOKING

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 28.02.2024 – reducere de 25 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.03.2024 – reducere de 20 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 30.04.2024 – reducere de 15 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.05.2024 – reducere de 10 %.

Reduceri

Copiii (0 – 4 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: mic dejun, demipensiune, pensiune completa (functie de pachetul ales): bufet suedez, Wi-Fi, A / C.

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel Helios

Hotel Helios Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Balchik, Bulgaria)

Hotel HELIOS a fost construit in anul 2004, cu un design contemporan, camere cu vedere panoramică spre plajă şi la golf, reprezintand o ale...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 3 Ianuarie 2024 - 20 Decembrie 2024 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Fara Masa (RO); Supliment Mic Dejun;

pret incepand de la
22 €

Hotel HELIOS

Regim de masa: Numai Cazare

Categorie: 3*                  

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla

Studio Large

3 persoane

3 persoane

4 persoane

 

 

 

De la

Pana la

Sejur minim


03.01.2024

13.04.2024

2 nopti

56

60

64

18.04.2024

20.06.2024

2 nopti

66

70

75

21.06.2024

27.08.2024

2 nopti

82

90

96

28.08.2024

30.09.2024

2 nopti

66

70

75

01.10.2024

20.12.2024

2 nopti

56

60

64

zTIPUL DE CAMERA

Apartament cu doua dormitoare

5 pers.

7 pers.

03.01.2024

13.04.2024

2 nopti

70

86

18.04.2024

20.06.2024

2 nopti

80

112

21.06.2024

27.08.2024

2 nopti

114

138

28.08.2024

30.09.2024

2 nopti

80

112

01.10.2024

20.12.2024

2 nopti

70

86

Supliment mic dejun (optional)

Adult: 10 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 8 euro/zi.

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/sejur.

Reduceri

Copiii (0 – 2 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: fara masa, mic dejun (functie de pachetul ales), A/C. Gratuit! Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel White Rock Castle

Hotel White Rock Castle Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Balchik, Bulgaria)

Hotel WHITE ROCK CASTLE conceput şi construit astfel incăt sa îmbine mediului înconjurător a oraşului Balcic, cunoscut şi ca ...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 15 Aprilie 2024 - 30 Octombrie 2024 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Mic Dejun (BB); Supliment DemiPensiune; Supliment Pensiune Completa; Supliment All Inclusive Light;

pret incepand de la
22 €

Hotel WHITE ROCK CASTLE

Regim de masa: Mic Dejun

Categorie: 4*                  

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

Camera Dubla Economy

1 adult + 1 copil

2 adulti

SGL – 1 pax.

De la

Pina la

Sejur minim


15.04.2024

21.04.2024

3 nopti

44

51

40

22.04.2024

08.05.2024

3, 4, 5 nopti

62

63

53

09.05.2024

09.06.2024

3 nopti

51

53

42

10.06.2024

07.07.2024

3 nopti

61

63

52

08.07.2024

31.08.2024

3 nopti

62

66

53

01.09.2024

11.09.2024

3 nopti

61

63

52

12.09.2024

30.09.2024

3 nopti

51

53

42

01.10.2024

30.10.2024

3 nopti

49

51

40

TIPUL DE CAMERA

Studio cu Chicineta

1 adult + 1 copil

2 adulti + 1 copil

2 adulti + 2 copii

3 adulti + 1 copil

4 adulti

15.04.2024

21.04.2024

3 nopti

52

67

71

73

91 €

22.04.2024

08.05.2024

3, 4, 5 nopti

71

88

91

92

105 €

09.05.2024

09.06.2024

3 nopti

59

75

79

81

99 €

10.06.2024

07.07.2024

3 nopti

71

87

91

92

110 €

08.07.2024

31.08.2024

3 nopti

77

93

97

97

117 €

01.09.2024

11.09.2024

3 nopti

71

87

91

92

110 €

12.09.2024

30.09.2024

3 nopti

59

75

79

81

99 €

01.10.2024

30.10.2024

3 nopti

52

67

71

73

91 €

TIPUL DE CAMERA

Junior Suite vedere la park

1 adult + 1 copil

2 adulti + 1 copil

2 adulti + 2 copii

3 adulti + 1 copil

4 adulti

15.04.2024

21.04.2024

3 nopti

55

73

77

92

96 €

22.04.2024

08.05.2024

3, 4, 5 nopti

77

93

97

107

112 €

09.05.2024

09.06.2024

3 nopti

65

81

85

100

104 €

10.06.2024

07.07.2024

3 nopti

77

93

97

112

117 €

08.07.2024

31.08.2024

3 nopti

83

99

103

118

122 €

01.09.2024

11.09.2024

3 nopti

77

93

103

112

117 €

12.09.2024

30.09.2024

3 nopti

65

81

97

100

104 €

01.10.2024

30.10.2024

3 nopti

56

73

77

92

96 €

TIPUL DE CAMERA

Junior Suite & SPA vedere la mare

1 adult + 1 copil

2 adulti + 1 copil

2 adulti + 2 copii

3 adulti + 1 copil

4 adulti

15.04.2024

21.04.2024

3 nopti

64

80

84

89

103 €

22.04.2024

08.05.2024

3, 4, 5 nopti

84

100

104

104

118 €

09.05.2024

09.06.2024

3 nopti

71

87

91

106

110 €

10.06.2024

07.07.2024

3 nopti

84

100

104

119

123 €

08.07.2024

31.08.2024

3 nopti

89

105

109

125

129 €

01.09.2024

11.09.2024

3 nopti

84

100

104

119

123 €

12.09.2024

30.09.2024

3 nopti

71

87

91

106

110 €

01.10.2024

30.10.2024

3 nopti

64

80

84

99

103 €

TIPUL DE CAMERA

Apartament cu un dormitor – vedere la park

1 adult + 1 copil

2 adulti + 1 copil

2 adulti + 2 copii

3 adulti + 1 copil

4 adulti

15.04.2024

21.04.2024

3 nopti

60

73

77

86

90

22.04.2024

08.05.2024

3, 4, 5 nopti

88

102

106

115

119

09.05.2024

09.06.2024

3 nopti

68

82

86

94

98

10.06.2024

07.07.2024

3 nopti

88

102

106

115

119

08.07.2024

31.08.2024

3 nopti

92

106

110

119

123

01.09.2024

11.09.2024

3 nopti

88

102

106

115

119

12.09.2024

30.09.2024

3 nopti

68

82

86

94

98

01.10.2024

30.10.2024

3 nopti

60

73

77

86

90

TIPUL DE CAMERA

Apartament cu un dormitor

1 adult + 1 copil

2 adulti + 1 copil

2 adulti + 2 copii

3 adulti + 1 copil

4 adulti

 

2 adulti

 

 

 

 

15.04.2024

21.04.2024

3 nopti

66

82

81

101

100

22.04.2024

08.05.2024

3, 4, 5 nopti

97

113

117

127

131

09.05.2024

09.06.2024

3 nopti

74

90

94

109

113

10.06.2024

07.07.2024

3 nopti

97

113

117

132

136

08.07.2024

31.08.2024

3 nopti

101

117

121

137

141

01.09.2024

11.09.2024

3 nopti

97

113

117

132

136

12.09.2024

30.09.2024

3 nopti

74

90

94

109

113

01.10.2024

30.10.2024

3 nopti

66

82

86

101

100

TIPUL DE CAMERA

Apartament cu doua dormitoare – vedere la mare

4 adulti

4 adulti + 1/2 copii

5 adulti + 1 copil

6 adulti

15.04.2024

21.04.2024

3 nopti

101

116

116

126

22.04.2024

08.05.2024

3, 4, 5 nopti

145

160

160

170

09.05.2024

09.06.2024

3 nopti

112

127

127

137

10.06.2024

07.07.2024

3 nopti

145

160

160

170

08.07.2024

31.08.2024

3 nopti

149

164

164

174

01.09.2024

11.09.2024

3 nopti

145

160

160

170

12.09.2024

30.09.2024

3 nopti

112

127

127

137

01.10.2024

30.10.2024

3 nopti

101

116

116

126

Supliment demipensiune (optional)

Adult: 17 euro/zi.

Copil (0 – 13 ani): 11 euro/zi.

Supliment pensiune completa (optional)

Adult: 25 euro/zi.

Copil (0 – 13 ani): 18 euro/zi.

Supliment all inclusive light (optional)

Adult: 29 euro/zi.

Copil (0 – 13 ani): 21 euro/zi.

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (0 – 13 ani): 12 euro/sejur.

EARLY BOOKING – nu este valabil in perioadele 22.04.2024 – 08.05.2024

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.01.2024 – reducere de 30 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 28.02.2024 – reducere de 20 %.

Reduceri

Copiii (0 – 3 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: mic dejun, demipensiune sau all inclusive light (functie de pachetul ales) – Concept all inclusive light: băuturi răcoritoare și apă, băuturi non-spumante, cafea, ceai, vin și bere produse local, cocktailuri în timpul meselor. bufet suedez, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel Naslada

Hotel Naslada Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Balchik, Bulgaria)

Hotel NASLADA se afla pe malul estic al litoralului bulgar, in zona Dvoretsa in Balchik sau oraşul alb de la Marea Neagră. Oamenii pot afla aici odihna adevărată după viaţa intens...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 3 Mai 2024 - 30 Septembrie 2024 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Fara Masa (RO); Mic Dejun (BB); Supliment prinz; Supliment cina;

pret incepand de la
22 €

Hotel NASLADA

Regim de masa: Numai cazare, Mic Dejun  

Categorie: 3*+                

Tarife / persoana / noapte

TIPUL DE CAMERA

Adult in DBL

SGL

Copil (0 – 12 ani) pe pat stationar

Copil (4 – 12 ani) pe pat suplimentar

Adult pe pat suplimentar

NASLADA 3* - Camera dubla standard - numai cazare

min. 2 adulti, max. 2 adulti + 1 copil, 3 adulti

De la

Pana la

Sejur minim


03.05.2024

06.05.2024

3 nopti

25

37

19

15

21

07.05.2024

10.06.2024

3 nopti

22

31

14

12

19

11.06.2024

25.06.2024

3 nopti

23

33

15

13

20

26.06.2024

15.07.2024

3 nopti

N / A

N / A

N / A

N / A

N / A

16.07.2024

20.08.2024

3 nopti

N / A

N / A

N / A

N / A

N / A

21.08.2024

31.08.2024

3 nopti

N / A

N / A

N / A

N / A

N / A

01.09.2024

10.09.2024

3 nopti

23

33

15

13

20

11.09.2024

30.09.2024

3 nopti

22

31

14

12

19

TIPUL DE CAMERA

NASLADA 3* - Camera dubla standard - cu mic dejun

min. 2 adulti, max. 2 adulti + 1 copil, 3 adulti

03.05.2024

06.05.2024

3 nopti

27

40

20

16

23

07.05.2024

10.06.2024

3 nopti

24

35

16

13

20

11.06.2024

25.06.2024

3 nopti

25

37

17

14

22

26.06.2024

15.07.2024

3 nopti

27

40

18

15

23

16.07.2024

20.08.2024

3 nopti

30

48

20

17

24

21.08.2024

31.08.2024

3 nopti

27

40

18

15

23

01.09.2024

10.09.2024

3 nopti

25

37

17

14

22

11.09.2024

30.09.2024

3 nopti

24

35

16

13

20

 

TIPUL DE CAMERA (tarife / unitate / noapte)

Аpartament cu chicineta

Studio cu chicineta

fara masa

fara masa

3 pers.

4 pers.

3 pers.

03.05.2024

06.05.2024

3 nopti

N / A

N / A

N / A

07.05.2024

10.06.2024

3 nopti

55

69

58

11.06.2024

25.06.2024

3 nopti

59

76

62

26.06.2024

15.07.2024

3 nopti

N / A

N / A

N / A

16.07.2024

20.08.2024

3 nopti

N / A

N / A

N / A

21.08.2024

31.08.2024

3 nopti

N / A

N / A

N / A

01.09.2024

10.09.2024

3 nopti

59

76

62

11.09.2024

30.09.2024

3 nopti

55

69

58

 

TIPUL DE CAMERA (tarife / unitate / noapte)

Аpartament cu chicineta

Studio cu chicineta

cu mic dejun

cu mic dejun

3 pers.

4 pers.

3 pers.

03.05.2024

06.05.2024

3 nopti

68

71

66

07.05.2024

10.06.2024

3 nopti

60

74

58

11.06.2024

25.06.2024

3 nopti

64

80

62

26.06.2024

15.07.2024

3 nopti

70

85

70

16.07.2024

20.08.2024

3 nopti

75

91

73

21.08.2024

31.08.2024

3 nopti

70

85

70

01.09.2024

10.09.2024

3 nopti

64

80

62

11.09.2024

30.09.2024

3 nopti

60

74

58

Supliment mic dejun (optional pt. APP + STD)

Adult: 8 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 8 euro/zi.

Supliment prinz sau cina (optional)

Adult: 13 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 13 euro/zi..

Supliment A/C (optional pt. APP + STD)

4 euro/zi.

 

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/sejur.

EARLY BOOKING

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 20.02.2024 – reducere de 20 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.03.2024 – reducere de 15 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 20.05.2024 – reducere de 10 %.

Reduceri

Copiii (0 – 3 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: mic dejun, demipensiune, pensiune completa (functie de pachetul ales): bufet suedez, piscine, umbrele si sezlong la piscine, tenis de masa, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).NOU: Permis cu animale pina la o greutate max. 10 kg. cu plata suplimentara de 6 euro/zi.

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel Iceberg

Hotel Iceberg Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Balchik, Bulgaria)

Hotel ICEBERG este inconjurat de o oaza de verdeata si ofera o gama larga de servicii, facilitati si conditii bune de cazare. ...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 3 Mai 2024 - 30 Octombrie 2024 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Mic Dejun (BB); Supliment prinz; Supliment cina;

pret incepand de la
23 €

Hotel ICEBERG

Regim de masa: Mic Dejun

Categorie: 3*                

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla cu vedere la park fara balcon

1 adult

2 adulti

1 adult + 2 copii

2 adulti + 1 copil

3 adulti

De la

Pana la

Sejur minim


 

 

 

 

03.05.2024

19.06.2024

3 nopti

37

45

45

49

55

20.06.2024

30.06.2024

3 nopti

38

46

46

52

58

01.07.2024

31.08.2024

3 nopti

45

55

55

62

70

01.09.2024

15.09.2024

3 nopti

38

46

46

52

58

16.09.2024

30.10.2024

3 nopti

37

45

45

49

55

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla cu vedere la mare cu balcon

1 adult

2 adulti

1 adult + 2 copii

2 adulti + 1 copil

3 adulti

03.05.2024

19.06.2024

3 nopti

40

48

48

53

60

20.06.2024

30.06.2024

3 nopti

42

51

51

58

65

01.07.2024

31.08.2024

3 nopti

48

59

59

68

75

01.09.2024

15.09.2024

3 nopti

42

51

51

58

65

16.09.2024

30.10.2024

3 nopti

40

48

48

53

60

TIPUL DE CAMERA

Junior suite vedere la mare

2 adulti + 2 copii

3 adulti

03.05.2024

19.06.2024

3 nopti

75

78

20.06.2024

30.06.2024

3 nopti

80

83

01.07.2024

31.08.2024

3 nopti

89

92

01.09.2024

15.09.2024

3 nopti

80

83

16.09.2024

30.10.2024

3 nopti

75

78

Supliment prinz (optional)

Adult: 14 euro/zi.

Copil (2 – 13 ani): 11 euro/zi

Supliment cina (optional)

Adult: 16 euro/zi.

Copil (2 – 13 ani): 13 euro/zi

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 7 euro/sejur.

Copil (2 – 13 ani): 7 euro/sejur.

EARLY BOOKING

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 30.04.2024 – reducere de 15 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.05.2024 – reducere de 10 %.

Reduceri

Copiii (0 – 4 ani) cazati in camera cu 2 adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: mic dejun, demipensiune, pensiune complecta (functie de pachetul ales) - bufet suedez, piscina exterioara, sezlonguri la piscina, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel Ahilea

Hotel Ahilea Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Balchik, Bulgaria)

Hotel AHILEA este complet renovat, clientii sai se bucura de un spatiu de aproape 18.200 mp si oferă facilităţi pentru vacanţa de vară intr-o ...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 1 Iunie 2024 - 25 Septembrie 2024 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Mic Dejun (BB); Supliment DemiPensiune;

pret incepand de la
23 €

Hotel AHILEA

Regim de masa: Mic Dejun

Categorie: 3*                  

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla standard - BB

TRPL - BB

SNGL - BB

2 adulti

2 adulti+1 copil

3 adulti

1 adult+1 copil

1 adult + 2 copii


 

 

 

 

De la

Pana la

Sejur minim


 

 

 

 

01.06.2024

10.06.2024

2 nopti

45

50

62

40

46

11.06.2024

01.07.2024

2 nopti

53

58

73

45

54

02.07.2024

22.07.2024

2 nopti

55

61

75

46

56

23.07.2024

27.08.2024

2 nopti

56

62

78

47

58

28.08.2024

04.09.2024

2 nopti

55

61

75

46

56

05.09.2024

25.09.2024

2 nopti

45

50

62

40

46

TIPUL DE CAMERA

Family Room cu Mic Dejun

4 adulti

2 adulti+1 copil

2 adulti+2 copii

3 adulti

3 adulti+1 copil

 

 

 

 

 

01.06.2024

10.06.2024

2 nopti

89

64

68

78

82

11.06.2024

01.07.2024

2 nopti

94

68

73

83

88

02.07.2024

22.07.2024

2 nopti

106

74

78

91

101

23.07.2024

27.08.2024

2 nopti

107

75

79

92

102

28.08.2024

04.09.2024

2 nopti

106

74

78

91

101

05.09.2024

25.09.2024

2 nopti

89

64

68

78

82

 

 

Supliment demipensiune (optional)

Adult: 16 euro/sejur.

Copil (2 – 13 ani): 14 euro/sejur.

Supliment baby cot (optional)

5 euro/zi.

 

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 7 euro/sejur.

Copil (2 – 13 ani): 7 euro/sejur.

EARLY BOOKING - nu este valabil in perioada 23.07.2024 – 27.08.2024

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 15.05.2024 – reducere de 10 %.

Reduceri

Copiii (0 – 4 ani) cazati in camera cu 2 adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: mic dejun, demipensiune (functie de pachetul ales) - bufet suedez, piscina exterioara, sezlonguri la piscina, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.
Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com