Rezervare telefonica sau email
Hotel
Hotel Noa Kusadasi Beach Club
  • Score: 0
  • Share on Facebook

Hotel NOA KUSADASI BEACH CLUB este la 3 km distanţă de centru orasului cu multe restaurante, magazine şi cluburi de noapte.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel NOA KUSADASI BEACH CLUB este o locaţie pe malul mării Mării Egee si este construit pe 18000 mp, la 3 km de centrul orasului, 70 km de aeroportul Izmir şi 29 km de oraşul celebru lumea antică din Efes. În centrul oraşului se poate ajunge cu serviciu de transfer al hotelului. Aeroportul din Izmir este accesibil cu taxiul sau autobuzul.

Structura de cazare:

Hotel NOA KUSADASI BEACH CLUB vă oferă 300 de camere cu o capacitate de 550 paturi. Puteţi alege între camere standard, camere mari, suite junior şi 2 camere pentru oaspeţii cu handicap. Facilităţi în cameră (inclusiv serviciile de plătit): baie, TV prin satelit, mini-frigider, telefon direct, split de aer conditionat, balcon, seif. Etajele sunt acoperite cu lemn stratificat.

Servicii si facilitati:

Hotel NOA KUSADASI BEACH CLUB vă oferă un restaurant principal cu aer conditionat, separeuri şi terasa. Oaspetii au posibilitatea de a alege trei restaurante à la carte, inclusiv in aer liber si doua inchise unde se servesc băuturi răcoritoare pe tot parcursul zilei. Oaspeţii se pot relaxa pe şezlonguri la plaja. Masajele sunt de asemenea disponibile la centrul spa si centru fitness care se afla la subsol. Hotelul mai dispune de o piscina pentru adulti cat si una pentru copii in apropierea arborilor de pini, o sauna traditionala, windsurfing, waterskiing.

Informatii pentru turisti:

Hotel NOA KUSADASI BEACH CLUB se vinde bine pe website-ul nostru.

Una dintre alegerile noastre de top din Kusadasi.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour Romania de la 01 Mai 2013.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour ROMANIA, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!

Oferte pentru Hotel Noa Kusadasi Beach Club


Oferta Cazare

Pentru perioada: ( 3 Ianuarie 2017 - 25 Decembrie 2017 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: All Inclusive (ALL);

Dragi turisti,

Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.
Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com