Rezervare telefonica sau email
Apartamente
Aparthotel Sunset Resort
  • Score: 0
  • Share on Facebook

ApartHotel SUNSET RESORT se întinde într-un golf liniștit pe coasta Mării Negre. Remarcabil, pe una dintre cele sigure plaje din Bulgaria. Este aproape de autostrada Burgas - Varna, care leagă hotelul cu orașul Burgas, Nessebarul antic, precum și cu cea mai mare destinație de vacanță și cea mai populara de pe litoralul Mării Negre, Sunny Beach. Toate facilitatile si serviciile oferite turistilor fac ocazia de a petrece o vacanta perfecta.

Localizarea unitatii de cazare:

ApartHotel SUNSET RESORT este situat la intrarea în oraşul Pomorie, la doar 100 de metri de plajă.

Structura de cazare:

ApartHotel SUNSET RESORT cuprinde 5 aparthoteluri și 6 vile de lux malul mării, pe o suprafață totală construită de 115 000 mp si un total de 771 unitati de cazare, de la studiouri cu suprafata pana la 35 mp, apartamente cu 1, 2 sau 3 dormitoare pana la apartamente prezidentiale, cu suprafata intre  60 mp si 110 mp. Studio (35 mp): chicineta complet echipata, TV satelit, aer conditionat, balcon/terasa cu vedere spre mare sau gradina, telefon direct, WC, baie cu cada si dus, uscator de par, seif. Apartament cu un dormitor (60 mp): compus din un dormitor separat si un living, chicineta complet echipata, masa de 4 persoane, canapea extensibila, TV satelit, aer conditionat, balcon/terasa cu vedere spre mare sau gradina, telefon direct, WC, baie cu cada si dus, uscator de par, seif. Capacitate maxima - 2 adulti + 1 copil. Apartament cu doua dormitoare (80 mp): compus din doua dormitoare separate cu pat dublu sau 1/2 paturi, living cu chicineta complet echipata, masa de 6 persoane, TV satelit, aer conditionat, balcon/terasa cu vedere spre mare sau gradina, telefon direct, WC, baie cu cada si dus, uscator de par, seif. Capacitate maxima - 4 adulti + 1 copil. Apartament cu trei dormitoare (110 mp): compus din trei dormitoare cu pat dublu sau 1/2 paturi, living cu chicineta complet echipata, masa de 6 persoane, TV satelit, aer conditionat, balcon/terasa cu vedere spre mare sau gradina, telefon direct, WC, baie cu cada si dus, uscator de par, seif. Capacitate maxima - 6 adulti.

Servicii si facilitati:

ApartHotel SUNSET RESORT detine piscina interioara, de dimensiune semi-olimpica, cafenele, cocktail baruri si restaurante, centru spa si wellness, sala de conferinte, magazine, centru de afaceri, club pentru copii, parcari subterane si exterioare. Restaurante: 3 restaurante  a-la carte, francez, italian, Asiatic, restaurant pescaresc (in una din vilele de pe faleza). Facilitati: centru de fitness, spalatorie si calcatorie, rent-a-car, informatii turistice, Spa & Wellness, piano bar, bowling & biliard, seif, centru medical. Complexul dispune de parcare gratuita (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 06.07-22.08: se poate anula cu 7 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 20.06-05.07; 23.08-05.09: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.

Pentru perioada 20.04-19.06; 06.09-30.10: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.

NOTA: Toate preturile sunt valabile pentru minim 3 nopti cazare. Pentru mai putin, pretul se majoreaza 15%.

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 31.03.2017 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.

Extras:

Platesti 6 si stai 7 nopti, platesti 12 si stai 14 nopti pina in 19.06.2017 si dupa data de 06.09.2017.

Early booking si extrasul se combina.

Nota Extras: noptile gratuite sunt cele cu tariful mai mic. Extras se aplica la tarifele de cazare de baza, nu si la taxe sau suplimente.

Informatii pentru turisti:

ApartHotel SUNSET RESORT se vinde bine pe website-ul nostru.

Una dintre alegerile noastre de top din Pomorie.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 10 Aprilie 2012.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!

Oferte pentru Aparthotel Sunset Resort


Oferta Cazare

Pentru perioada: ( 20 Aprilie 2018 - 30 Octombrie 2018 )
Tip transport: Individual;
Tip masa: Mic Dejun (BB); Demipensiune (HB); All Inclusive (ALL);

Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.
Copyright © 2018 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com